Атлетик (Билбао) и Барселона завършиха наравно 0:0 в мач от

...
Атлетик (Билбао) и Барселона завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Преднината на Барса в Ла Лига се топи, каталунците с нова грешна стъпка

Атлетик (Билбао) и Барселона приключиха наедно 0:0 в мач от 23-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на " Сан Мамес " предложи много любопитни обстановки, само че двата тима по този начин и не стигнаха до гол.

Домакините ненапълно може да съжаляват, че не стигнаха до триумфа, откакто имаха няколко отлични благоприятни условия, само че и Марк-Андре тер Щеген сподели отличен инстикт.

" Каталунците " събраха 51 точки и са водачи в Ла Лига с шест точки задатък пред втория Реал (Мадрид). Баските са едвам 13-и с 27 точки.
 Снимка 405703
Източник:

Двубоят стартира с домашен напън. В 7-ата минута Иняки Уилямс не съумя да се възползва от неточност на Пике и стреля над вратата. Четири минути по-късно шут на Берчиче по диагонала мина около вратата.

В 16-ата минута вратаря на баските не се ориентира добре при пресата на Луис Суарес и би в неговия крайник, само че топката излезе в навън. При ответната офанзива Сусаета стреля под гредата, само че Тер Щеген мазета в корнер.
 Френки де Йонг си избра номер в Барселона
Френки де Йонг си избра номер в Барселона

Холандецът ще се причисли към отбора през лятото

В 22-ата минута Суарес не съумя да оползотвори центриране на Меси и стреля с глава в навън. Малко по-късно Тер Щеген избави удар със задна ножица на Раул Гарсия.

В 26-ата минута удар на Меси от към 25 метра срещна горната греда. Четири минути преди края на полувремето Раул Гарсия пропусна отлична опция за гол, като от 12 метра стреля в навън.
 Снимка 405702
Източник:

В 65-ата минута мощен удар на Сан Хосе профуча около гредата. В 82-ата минута Тер Щеген избави вратата си от сигурен гол. Атлетик разви чудесно контраофанзива отдясно. Топката стигна до Уилямс, който стреля от няколко метра, само че немският вратар избави.

Четири минути по-късно деветката на домакините още веднъж опита удар, само че Тер Щеген отново внимаваше.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР