Атина. Министърът на здравеопазването на Гърция Танос Плеврис изключи нов

...
Атина. Министърът на здравеопазването на Гърция Танос Плеврис изключи нов
Коментари Харесай

Kathimerini: В Гърция изключват всеобщ локдаун

Атина. Министърът на опазването на здравето на Гърция Танос Плеврис изключи нов повсеместен локдаун, само че съобщи, че държавното управление ще наложи всички нужни ограничения преди плануваното разпространяване на разновидността „ Омикрон “, цитира думите му електронното издание на гръцкия вестник
„ Нашият метод е, че ограниченията би трябвало да бъдат ориентирани най-вече към неимунизираните. Опитваме се да се придържаме към този метод “, сподели министърът по време на изявление за телевизионния канал MEGA, като в същото време акцентира сериозното значение на повишението на равнището на имунизация.

Министърът разкри също, че разновидността „ Делта “ към момента е преобладаващият вариант в Гърция, само че предизвести, че специалистите считат, че „ Омикрон “ще надделее. Той уточни, че държавното управление е въвело някои ограничавания за пътешестване, в това число условие за негативен тест както за имунизирани, по този начин и за неимунизирани пасажери, влизащи в Гърция, с цел да спре разпространяването му и да разреши на повече хора да се имунизират.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР