Атанас Атанасов каза, че двамата с Кирил Петков били на

...
Атанас Атанасов каза, че двамата с Кирил Петков били на
Коментари Харесай

ИСКРИ! Добрев и Мира Иванова се счепкаха, депутатът заяви: Колегите от ,,Промяната“ няма да си признаят

Атанас Атанасов сподели, че двамата с Кирил Петков били преди всичко, а след това се оказа, че първо единият бил, а другият е втори. Не могат да се схванат кой в коя телевизия ще гостува и по тази причина идват по двойки. Моите сътрудници не желаят да изглеждаме като еднополова двойка, по тази причина пристигнах самичък. Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ пред Нова тв.
Изказването му пристигна директно след гостуването на Петков и Атанасов в същата телевизия.
„ Те не осъзнават действителността, в която живеем. Дори, когато ги попитахте за инфлацията и цените, те отново не можаха да кажат нищо. Инфлацията в Европа е 8%, а в България е 20%.
Колегите даже няма да си го признаят. Те нямат решение за понижаване на инфлацията. Няма да падне от самосебе си “, уточни той.
„ В тия 10-12 години ръководство на ГЕРБ, инфлацията беше сред 0 и 2%. Как да нямаше пандемия? Имаше финансова рецесия. Фалираха ли банки? Кризите по време на ръководството на ГЕРБ бяха доста по-големи.
Те споделиха: „ Вижте тука стана една война и има инфлация “. Благодарение на войната, стопанската система ни набъбна. Произвеждаме муниции за 5 милиарда повече “, показа още Добрев.
Той посочи, че на последните избори ГЕРБ е бил първа политическа мощ и още веднъж захапа Петков и Атанасов, че са пристигнали в студиото като „ еднополова двойка “. Това откровено ядоса водещата Мира Иванова.
„ Имате някакъв проблем с еднополовите двойки ли “, попита тя.
„ Много се майтапиха сътрудниците през вчерашния ден с мен. Каних няколко сътрудници. Говорих с Томислав, Желязков и Биков и всички споделят, че в случай че дойдем по двойки, ще наподобява, че ни е боязън от въпросите и ще се държим за ръка “, сподели той.
„ Хайде към този момент по-сериозно “, още веднъж го скастри Мира.
Добрев сподели, че е сериозен и ще изясни и за какво Владислав Горанов към този момент не е в листите на ГЕРБ.
„ Влади Горанов и предишния път не беше в листите, по-миналия път не беше в листите. Не е министър повече от 3 години. Защо решихте, че откакто от 3 години не взе участие в ръководството на партията и в този момент ще го сложим в листите. Ако не беше Влади Горанов нямаше да сме членове на Еврозоната. Това би трябвало да му се признае. Бюджетите му бяха с дребен недостиг и се правеше по един бюджет на година “, посочи той.
„ Лявата Българска социалистическа партия има по-добра финансова политика от Промяната. Помпането на инфлацията няма да докара до нищо положително. Ние нямаме време да разбираем какви са ограниченията, само че ГЕРБ сме потвърдили, че инфлацията по времето на ГЕРБ беше сред 0 и 0,2%.
Виктор Николаев попита има ли напън вторите да поддържат първите или противоположното.
„ Мен никой не ме е натискал за поддръжка “, изрично зави Делян Добрев.
Той е безапелационен, че ГЕРБ в никакъв случай не са предложили на Политическа партия да ръководят дружно.
„ Демократична България е нещо напълно друго. Надявахме се мандатът на президента да отиде при тях, да създадем държавно управление, да овладеем инфлацията. Промяната не желае такава стратегия, а желаят да харчат. България задлъжнява с милиард на месец “, посочи Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР