Аталанта направи важна крачка към класиране в четворката на италианската

...
Аталанта направи важна крачка към класиране в четворката на италианската
Коментари Харесай

Аталанта надви Кремонезе като гост направи важна крачка към класиране в Toп 4

Аталанта направи значима крачка към класиране в четворката на италианската Серия " А ", откакто в първия мач от 28-мия кръг победи с 3:1 като посетител новака Кремонезе.

" Нерадзурите " не изоставаха в резултата в нито един миг от мача, само че срещнаха много сериозна опозиция от отбора на домакините, който остава твърдо на последното място в класирането.
 Ювентус набеляза нападател на Аталанта
Ювентус набеляза нападател на Аталанта

20-годишният нападател играе за Аталанта от лятото на 2022 година

Аталанта откри резултата секунди преди почивката посредством Мартен де Роон, само че Кремонезе съумя да изравни 10 минути след паузата посредством Даниел Чофани, който се разписа от дузпа.

Бергамаските взеха за повторно преимущество в 73-тата минута, когато новата звезда в офанзивата на отбора Расмус Хойлунд комбинира с Жереми Бога и за котдивоареца не бе проблем да се разпише. Крайното 3:1 за Аталанта бе завършено в добавеното време от Адемола Лукман, който се възползва от това, че бе останал изцяло непокрит в наказателното поле.

С триумфа Аталанта събра 48 точки, колкото има и първенецът Милан, който в неделя гостува на водача в класирането Наполи в опит да си върне четвъртата позиция. Кремонезе е на 20-о място с 13 точки, на цели 11 от избавителния бряг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР