Атаките срещу ПИК са ежедневие. А кръжецът около новото управление

...
Атаките срещу ПИК са ежедневие. А кръжецът около новото управление
Коментари Харесай

Журналистът Ивелин Николов: Разбираме, че Кирил Петков има много свободно време да гледа ПИК! А защо изтри скрийншота с гей приложението?

Атаките против ПИК са всекидневие. А кръжецът към " новото ръководство " на Харвардите набра скорост и безочливост, обединявайки се против нашата колежка Ива Николова и постоянния коментатор в медията Николай Бареков. Вчера по тв " Евроком " Сашо Диков и Кирил Петков седнаха на неглижирана раздумка, като сякаш така, апропо, не пропуснаха да оплюят и ПИК, и идеята, зад която медията застава - неотстъпчивост към посредствеността и нагаждачеството в политиката, против бруталното тъпчене на Конституцията и законите, олигархичните кръгове и техните протежета.

Ето какво разяснява на страницата си във Facebook журналистът Ивелин Николов:

Гледах назначения за министър председател Кирил Петков при Сашо Диков. Нищо забавно като цяло. Поне за мен. Не ми бяха забавни и дружеските диалози сред Диков и Борисов преди време.
Притеснителното е, че Кирил Петков има доста свободно време. От дружеския диалог с Диков разбрахме, че Петков по цялостен час гледал в ПИК Ива Николова и Николай Бареков.
Много значимо беше за Диков Кирил да ни изясни, че скрийншотът с гей приложението не бил от неговия екран. Сигурно е по този начин, само че за какво го изтри? Нали поддържаше гей парада?
Бяха се заговорили Кирил и Сашо по нежните тематики, само че не се сетиха да обяснят наличието на " Здравейте, аз съм Наско " и транссексуалната подигравка с Майстора, платена от Министерство на културата.
свързани новини71167преди 2 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР