Ася Капчикова е една от най-актуалните родни плеймейтки. Красавицата поддържа

...
Ася Капчикова е една от най-актуалните родни плеймейтки. Красавицата поддържа
Коментари Харесай

С какво се храни Ася Капчкова, за да има изваяна фигура?

Ася Капчикова е една от най-актуалните родни плеймейтки. Красавицата поддържа тялото си с усърдни тренировки във фитнес залата, по тази причина рядко си разрешава да съгреши с храната.

Спазва хранителен режим, с помощта на който има изваяна фигура и мечтаните за всяка жена плочки на корема. Пред кореспондент на вестник „ ШОУ “ Ася призна, че готви най-вече на фурна или пара. „ Имам подобен апарат, който е потребен. Не поставям олио, нито пък зехтин, тъй като става канцерогенен. Използвам го единствено при овкусяване на салати “, издава тя. Признава, че може да готви манджи, само че не ги яде и по тази причина заобикаля. Приготвя си по-простички неща, които са здравословни и дават отговор на хранителния й режим. Ето част от менюто на красивата Ася Капчикова, с което тя поддържа тази красива фигура.

Салата с пилешко филе
Обича да подготвя и да похапва салата с пилешко месо, която я засища за по-дълго време. За задачата употребява 120 г пилешко филе (направено на уреда на пара). Добавя зеле и моркови, които са тежки зеленчуци и бързо засищат стомаха. Добавя, несъмнено, магданоз, чиито потребни свойства са ненадминати. Ронен босилек също участва в салатата й, както и обичаното й орехово масло (1 ч. л.). В салатите прибавя зехтин или ленено масло, което се отразява добре на организма и обмяната на веществата.

Телешки медальони
Ася обича са яде телешко месо. Пък по този начин я поучават и всички фитнес инструктори. Затова тя е намерила най-вкусната рецепта за нея, която е простичка и извънредно здравословна. Нужни са единствено 120 г телешки медальони, които изпича на плоча без никаква лой. Най-важното нещо при приготвянето на ядене с месо е то да бъде прясно. Тя гарнира ястието с краставица, поръсена с пикантен червен пипер. Овкусява месото с благоуханен розмарин и черен пипер. Добавя препечени филийки и с това приключва обяда си.

Останалите храни, с които плеймейтката поддържа фитнес форма, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР