Премахването на гръдни импланти е тенденция, която набира скорост през

...
Премахването на гръдни импланти е тенденция, която набира скорост през
Коментари Харесай

Холивудски звезди махат гръдните си импланти, ето защо

Премахването на гръдни импланти е наклонност, която набира скорост през последните две години. Ще ви посочим кои звезди са се решили на тази стъпка, както и коментар на мамолог за какво се случва и по какъв начин сходна интервенция се отразява на здравето на гърдите.

Виктория Бекъм



В писмо, адресирано до самата себе си още на 18 години, Виктория Бекъм споделя какъв брой доста е направила, с цел да промени себе си, вместо да се любува на това, което е, което има.

Това касае и макиажът, и диетите, и интервенциите за увеличение на гърдите. Всичко това било разследване на обстоятелството, че Виктория била доста неуверена в себе си и уязвима. В един миг обаче, тя се избавила от имплантите, макар че към момента не се усеща напълно самостоятелна от непознатото мнение.

Виктория Бекъм споделя, че фотографиите на папараците и разискването на нейната осанка към момента могат да я обиден и обидят, и счита, че чак към 60-годишна възраст ще стартира напълно да се усеща естествена. Затова предлага: „ Получавай наслаждение от това, което имаш.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР