Asustek Computer (ASUS) ще преразпредели поръчките за производството на ноутбуци

...
Asustek Computer (ASUS) ще преразпредели поръчките за производството на ноутбуци
Коментари Харесай

ASUS ще преразпредели поръчките си по производство на ноутбуци

Asustek Computer (ASUS) ще преразпредели поръчките за производството на ноутбуци в опит за възстановяване качеството на продуктите и ускорение на тяхното стартиране на пазара. Това стана известно от изданието DigiTimes, базирайки се на източници от промишлеността.

Според техните констатации, ASUS ще понижи поръчките от контрактните производители на портативни компютърни BYD и Wistron, предавайки ги на Pegatron и Quanta Computer. Промените би трябвало да влязат в действие през 2018 година.

Събеседниците на DigiTImes споделят, че съдействието на ASUS с BYD и Wistron не протича безпрепятствено, тъй че тайванският производител на компютърна техника обмисля опцията за прекачване на част от поръчките към други сътрудници.

Може би ASUS ще притегли за производството китайски компании, предлагащи ниски цени на своите услуги. Окончателно решение за по-нататъшното произвеждане на преносимите компютри на ASUS към момента не е взето, само че договаряния ще се организират с всеки евентуален претендент поотделно.

Източникът написа, че размерът на международния пазар на портативните компютри през 2017 година може да се усили с 4,6%, спрямо предходната година и да доближи 150 милиона единици. През 2018 година, растежът ще продължи, с помощта на интензивността на корпоративния бранш.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР