Астролозите смятат, че за всяка зодия съществува подходящ месец, когато

...
Астролозите смятат, че за всяка зодия съществува подходящ месец, когато
Коментари Харесай

Месецът, в който всяка зодия ще намери любовта

Астролозите считат, че за всяка зодия съществува подобаващ месец, когато е най-добре да стартира връзка и да потърси своята половинка. Нека забележим какво е тяхното мнение.

1.       Овен - януари

Представителите на зодия Овен имат всички шансове да срещнат любовта в студените януарски дни. Започвайки като другарство, връзката е по-вероятно да прерасне във вихрен разказ.

2.       Телец - октомври

Телецът евентуално ще срещне човек със същите цели и упоритости през октомври. Основното нещо е да го разберете и да не пропускате опцията да поддържате връзка по-качествено.

3.       Близнаци - март

Близнаците имат огромна възможност да намерят любовта на своя живот през март. Връзките дават обещание да бъдат непостоянни, като игра на топло и студено, само че тази пристрастеност ще ги подхранва.

4.       Рак - декември

Романът, който стартира през януари, дава обещание на Раците ярки страсти, незабравими завършения и пожизнен интервал с бонбони и букети. В една връзка няма да има място за кавги и кавги, а единствено за деликатност и обич.

5.       Лъв - май

Връзката, която пламва през май, дава обещание на Лъва мощна връзка и съразмерен живот. Този месец ще докара индивида, за който вечно ще останете най-обичаният.

6.       Дева - ноември

Във връзката, която стартира през ноември, Девите ще открият отдаденост и малко испанска пристрастеност, с цел да не им омръзне. Човекът, който срещнете през този месец, ще се трансформира в надеждна опора за вас.

7.       Везни - юли

Везните през юли ще могат да срещнат човек, с който връзката ще бъде топла, мека и нежна, като плюшено одеяло. През този месец дамите Везни би трябвало да извърнат внимание на господата към тях.
 Ако сте измежду тези 5 зодии, сигурно ненавиждате измененията Ако сте измежду тези 5 зодии, сигурно ненавиждате измененията
Промените в живота не са по усета на всички. Създавайки към себе си избрани условия и обграждане, ние привикваме с тях и към този момент не иск...

8.       Скорпион - септември

Скорпионите през септември могат да основат най-силните връзки в живота си. Страстен и ослепителен разказ ще възникне не толкоз по вик на сърцето, колкото под въздействието на интуицията и здравия разсъдък и ще се основава на взаимно почитание, преданост и отговорност.

9.       Стрелец - юни

През юни Стрелецът ще срещне съидейник, за който придвижването, общуването и новите познания са в основата на живота. Това ще бъде самодостатъчно и ще ви разреши да съжителствате дружно и надалеч един от различен.

10.   Козирог - февруари
 Зодиите и огромна обич в живота им Зодиите и " огромна обич " в живота им
Всеки от нас най-малко един път в живота си е преживявал това, което назоваваме „ огромна обич “. Понякога оставя трайни белези. И са...

Студеният февруари ще притегли най-топлия и буен човек към Козирозите. Той ще бъде занимателен и своеволен, само че ще ви въодушевява, стимулира и поддържа като никой различен.

11.   Водолей - август

Връзката, зародила през август, дава обещание да стане доста темпераментна за Водолея. Вашият фаворит ще ви обича буйно и ще декларира с цялостна мощ за любовта си. Романът дава обещание да се вълнуващ и да се къпете един различен в обич и внимание.

12.   Риби - април

Април ще събере Рибите с оптимистична и изобретателна персона, с която няма да им е скучно, а единствено ще се смеят и ще се радват. В този месец хората, които ценят другарството, лоялността и предаността, се сближават. Основното нещо е да не се плашите и да извършите първата крачка към индивида, който харесвате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР