Астролозите казват, че Рибите са най-силната зодия. Хората, родени под

...
Астролозите казват, че Рибите са най-силната зодия. Хората, родени под
Коментари Харесай

Защо Рибите се смятат за най-силната зодия?

Астролозите споделят, че Рибите са най-силната зодия. Хората, родени под този знак, могат да бъдат поразително разнообразни от останалите. Нека разберем с какво тъкмо са потребни Рибите и каква е тяхната мощ.

В какво се състои вашата мощ, Риби?

Смята се, че измежду всички знаци от детайла Вода тази зодия има най-голяма мощ. Освен това те се открояват освен измежду личните си, само че и измежду съзвездията на целия хороскоп.

Астролозите означават една странна специфичност на Рибите, защото те постоянно губят връзка с действителния свят. Но това е тяхната мощ, темперамент. Хората от тази зодия могат дълго време да търпят, да чакат, само че по-късно по какъв начин единствено се обръщат нещата…

Астролозите акцентират, че Рибите принадлежат на цялата галактика, тези хора не принадлежат на себе си. Може да наподобяват слаби за другите, само че в действителност постоянно са подготвени да оказват помощ. Дори когато наподобява, че няма късмет за избавление.

Рибите имат огромна мощ на волята и дух, който им оказва помощ да се борят за своето благополучие. Тази битка постоянно е мирна по природа, само че доста упорита. Една от планетите, които ръководят този знак е Юпитер – той подарява своите хора с мъдрост.

Какви са Рибите по темперамент

Астролозите означават: Рибите се характеризират със всеотдайност и хуманизъм, което ги тласка да правят положителни каузи. Понякога мислят за себе си едвам на последно място.

В същото време грижата за близки и другари зарежда Рибите с особена мощ и ентусиазъм. Хората от този знак се отличават с психическа и морална непоклатимост. Рибите, заради своята особена сензитивност, постоянно избират креативен специалности. Те могат да пишат прозаичност или лирика, да композират музика, да рисуват картини и така нататък За тях е значимо да намерят суперзадача, цел, която може да ги води.

Мъжете и дами Риби

Смята се, че мъжете Риби постоянно са подготвени да оказват помощ в сложен миг. За тях обаче може да бъде мъчно да създадат компромис в фамилните връзки, да пожертват ползите си. Умеят да обичат, да вършат първокласни дарове, само че в това време са погрешни.

Техният възторг се ражда в непрекъснатото предпочитание да изпитват нови чувства, да се допират до красивото, да търсят разнообразни облици. Връзката с подобен мъж може да бъде незабравима, само че е мъчно да се живее с тях.

Сред известните мъже Риби са Юрий Гагарин, Михаил Горбачов, Стив Джобс, Кърт Кобейн, Джордж Вашингтон, Микеланджело.

Що се отнася до дамите, то дамата Риби подсигурява обич и благополучие. Смята се, че от време на време им е мъчно да създадат избор – на специалност, местоживеене, прияте. Но представителките на тази зодия рядко се нуждаят от пари, те знаят по какъв начин да печелят пари.

Жените Риби са известни измежду мъжете – обичат да са център на внимание, дружелюбни са, чувствителни и се оставят да ги глезят. Известни дами от този знак: Шарън Стоун, Рейчъл Вайс, Дрю Баримор, Орнела Мути, Елизабет Тейлър, Ева Мендес.

Слабите страни на Рибите

Смята се, че Рибите са достасилна зодия, само че имат и дефекти. Астролозите акцентират, че на такива хора от време на време им липсва самодисциплина, отговорност и морални граници. Поради това, което те могат да се отдадат на алкохолизъм или различен тип недостатък.

Основното нещо за Рибите е в точния момент да намерят цел, своя висок блян, който желаят да следват. В този случай другите ще получат състрадание, съчувствие, непрекъсната помощ и грижа.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР