Астро-аспекти На 9 август Венера опозиция Плутон На 11 август

...
Астро-аспекти На 9 август Венера опозиция Плутон На 11 август
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 9 август Венера съпротива Плутон
На 11 август Слънце площ с Уран
На 11 август Венера минава в символ Лъв
На 11 август Марс секстил с Нептун
На 12 август Пълнолуние във Водолей
На 14 август Слънце съпротива със Сатурн
На 14 август Марс тригон с Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 8, 9, 10 август
На 10 август може да се подстригвате, само че в случай че го извършите сами вкъщи.

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 8, 9, 11, 12, 13, 14 август

"Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

08.08. 13:31 - 08.08. 21:40
10.08. 19:41 - 10.08. 21:46
12.08. 14:08 - 12.08. 21:45
14.08. 18:11 - 14.08. 23:44

 жена

Овен – Ще бъде добра седмица за вас. Можете да отстраните проблемите бързо, да работите дейно и насочено към взимане на решения. Пазете се от неочаквани импулсивни дейности. Може би би трябвало да оставите някои неща да почакат известно време. След като вземете решението си, Уран, Марс и Меркурий ще проправят пътя за вас, което ще докара до триумф по-рано от предстоящото. Нервното напрежение може да аргументи главоболие. Безсъние и психическо претоварване могат да ви съпътстват през втората част на седмицата. Това е добър интервал за другарство, излизане и развлечение.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете деликатни –9, 10

Телец – Това ще бъде седмица на упорита работа, сила и увереност, които ще ви оказват помощ да финализирате висящите въпроси и да преминете към нови инициативи. Можете да постигнете доста неща през тази толкоз динамична седмица - да завършите всяка висяща работа и да задвижите новите си проекти. Комуникацията може да бъде леко нарушена, тъй че се пробвайте да бъдете нащрек, с цел да избегнете недоразумения. Освен това бъдете деликатни, когато пътувате до работа.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни – 11, 12

Близнаци – През тази седмица първоначално би трябвало да се подготвите за нищожен проблем, само че бързо ще го разрешите. Обърнете задоволително внимание на остарели задания, които сте отлагали до момента. Завършете всичко належащо. Грижете се за здравето си повече от нормално и не забравяйте да пиете задоволително вода. Ако сте във връзка, атмосферата посред ви може да бъде хармонична, стига да не пренасяте в връзките си проблеми, които засягат други области или проблеми на трети страни. Ако сте необвързани, е допустимо да има ненадейно запознанство по време на пътешестване.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни –8, 13, 14

Рак – Натоварили сте се с прекалено много неща на раменете си. Ето за какво би трябвало да си извършите лист. Следвайте го малко по малко и започнете да решавате дилемите. Трябва да внесете ред и организация в живота си. Трябва да се грижите оптимално за здравето си и да следвате уравновесена диета. Особено деликатни през този интервал би трябвало да са диабетиците и хората, страдащи от високо кръвно. Отношенията с колегата не зависят от вас, а от събитията към вас.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

Лъв – През седмицата ви предстоят нови обстановки, нови хора, провокации. Работата изисква доста сила, в случай че имате потребност от помощ, не се колебайте да я потърсите на по-доверени места. Планетата Венера има позитивен резултат върху вашите финанси и изключително върху вземането на финансови решения. Бъдете деликатни в връзките с сътрудниците си, на които по нехайство може да разкриете повече, в сравнение с би трябвало да знаят. Дръжте се като експерти и демонстрирайте преданост към компанията, в която работите.

Благоприятни дни – 8
Бъдете деликатни – 11, 12

 жена

Дева – Тази седмица ще имате потребност от задоволително организираност, с цел да завършите всичко, което ви чака. За да постигнете мечтаните резултати в работата, само че и в персоналния си живот, някой различен би трябвало да ви оказва помощ в отговорностите. Вашата упорита работа и дисциплинираност ще ви бъдат от изгода в това отношение. Бъдете деликатни през този интервал, тъй като под въздействието на звездните позиции тялото ви ще бъде по-податливо на инфекции и заболявания. Спазвайте разпоредбите, с които да пазите вашето здраве.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 8, 13, 14

Везни – Предстои ви доста работа и имате потребност от добра организация, което нормално не е елементарно. В началото на седмицата би трябвало да се пазите от спорове, които могат да усложнят другояче спокойната ви седмица. Ще би трябвало да се справяте със разногласия и недоразумения. През идващите дни обаче ще сте инициативни и упоритата ви работа ще донесе мечтаните плодове. В сряда и четвъртък ще би трябвало да сте по-гъвкави, тъй като отговорностите ще са повече от предстоящото. Седмичният хороскоп ви припомня да търсите решенията и отговорите най-вече в сърцето си.

Благоприятни дни – 8, 11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Скорпион – Тази седмица може да си прекарате отлично, защото планетите ви зареждат с позитивна сила и ви оказват помощ да бъдете динамични, изпълнени с положително здраве и оптимизъм. Планетите ясно демонстрират опция за нова работа за вас. Ако сте във връзка, чака ви сантиментален интервал. Ако сте свободни към момента, може да се основат подобаващи условия за запознанство посредством другари. Така че не отхвърляйте предложения и излизайте по-често. Бъдете малко деликатни към края на седмицата.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни –11, 12

Стрелец – Периодът е добър, в случай че желаете да се занимавате с натоварващи задания и каузи, които изискват дейности, увереност и успеваемост от ваша страна. Висящите задания, които не сте намерили сили да извършите, могат да бъдат сполучливо решени. Като цяло, тази седмица ще ви подтикне да вземате решения по отношение на взаимоотношенията с хора от вашето близко или по-широко обграждане. Някои проекти, които сте имали с колегата си, може да се трансформират, нещо, което няма да ви хареса и може да бъде добра основа за основаване на спорове посред ви.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 8, 13, 14

Козирог – Наистина не можете да се оплачете от липса на поддръжка от звездите тази седмица. Късметът и триумфът обаче няма да паднат просто в скута ви, би трябвало да работите и за двете. Седмицата е изключително удобна за развиване на сантиментална връзка или скорошно другарство, което имате интерес да развиете. Ако сте във връзка, пробвайте се да се концентрирайте върху сегашното, което имате с колегата си, и не повдигайте въпроси от предишното, защото те ще бъдат причина да възобновите някои спорове, които са съществували сред вас.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

 жена

Водолей – Седмицата ви ще бъде претрупана. В работата ще имате опция да преодолеете доста трудности и да разрешите доста проблематични обстановки. Някои срещи и диалози в всекидневието ви, ще основат мощни и евентуално отрицателни усеща у вас. Трябва да сте по-конкретни, когато говорите, не бързайте със заключенията, преди да сте разбрали изцяло чутото. Вече можете да вършиме проекти за бъдещето и да ги стартирате, знаейки, че се чакат промени, които ще ви накарат да се почувствате по-добре.

Благоприятни дни – 8
Бъдете деликатни – 11, 12

Риби – Покажете екипен дух с Марс и Меркурий. Това е вашият ключ към повече самопризнание, триумф и затова повече пари. През този интервал би трябвало да се поддържате в положение на пресен разум, с цел да не губите сила. Ако избягвате несъразмерния стрес, ще се справите и с по-сложни задания. Ще изпитате смесени усеща, заради някои персонални каузи и прочувствени проблеми. Може да изплуват някои въпроси от предишното. Опитайте се да оставите нещата да се развиват, без да се намесвате и контролирате прекалено много.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 8, 13, 14
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР