Астро-аспекти На 30 януари Слънце тригон Марс На 30 януари

...
Астро-аспекти На 30 януари Слънце тригон Марс На 30 януари
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 30 януари Слънце тригон Марс
На 30 януари Меркурий тригон Уран
На 4 февруари Слънце квадрат Уран
На 5 февруари Венера квадрат Марс
На 5 февруари Пълнолуние в Лъв в 20:30ч

Луната през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –31 януари (след 12:48ч); 1, 2, 3 (до 15:14ч) февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –30, 31 януари; 1, 2 (до 14:18ч), 3 (след 15:14ч), 4 и 5 февруари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

30.01. 07:53 - 30.01. 10:36
01.02. 13:59 - 01.02. 22:1304.02. 08:20 - 04.02. 10:50

Овен – Запазете успокоение в общуването и не напрягайте атмосферата. Не се оставяйте гневът и страстите да ви водят в неверната посока. Бъдете малко по-дискретни. Не се опитвайте да се намесвате в нещата на другите. Сатурн ще ускори възприятието на отговорност, предпочитание да поемете рисковете на провокациите. Астралното въздействие може да ви насърчи да изразите възприятията си към някого, който обичате. Отворете необятно очите и душата си. Доброто е пред вас и стига да желаете можете да го видите.

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02
Бъдете деликатни – 02, 03.02

Телец – Напоследък животът ви бе цялостен с възходи и падения. Но скоро ще се отървете от всичко това. Уран се движи към този момент непосредствено във вашия знак и ще можете по-лесно да управлявате измененията, които ви носи в живота ви от известно време. Запазете оптимистичното си отношение както постоянно и нещата ще се наредят по-добре. Може да имате доста шанс в планове, които планирате за близко бъдеще. Много динамични ще бъдат и връзките с хората от близкото обграждане. Изненадващи срещи, поява на остарели познати и пътувания на къси дистанции. Оставете нещата да следват своя натурален ход.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете деликатни – 05, 06.02

Близнаци – През седмицата ще се чувствате доста амбициозни. На работното място пораждат нови благоприятни условия и ще имате огромно предпочитание да се възползвате от тях. Вашата креативност ще бъде най-хубавият ви актив, с цел да създавате нови планове. Трябва да осъзнаете, че за сполучливото довеждане докрай на плановете е належащо да впечатлите освен началниците си, само че и да спечелите поддръжката на сътрудниците си. Внимавайте нетърпението ви да не породи ревнивост и злоба измежду тях! Винаги елементарно намирате решенията на провокациите, които пораждат в живота ви и ги преодолявате.

Благоприятни дни –05, 06.02
Бъдете деликатни – 30, 31.01

Рак – Седмицата стартира с променливи настроения, само че и с готовност да решите всичко допустимо най-бързо. Успявате да възвърнете контрола над страстите си, можете да поддържате връзка и ще съумеете да разрешите някои неща, които са останали без отговор. С Юпитер в дома на кариерата ще се радвате на благоприятни условия да се утвърдите професионално. Уран носи промени във вашия другарски кръг, само че също по този начин и във вашите планове и бъдещи проекти. Ако са били непредвидени и сложни за ръководство, оттук насетне ще бъдете доста по-подготвени за тях.

Благоприятни дни –30.01
Бъдете деликатни – 02, 03.02


Лъв – Може да почувствате безпокойствие, което не можете да изразите, или неодобрение, макар че всичко работи добре за вас. През първата половина на седмицата имате потребност от доста успокоение и оттегляне от ежедневната блъсканица. Дните са положителни за деликатен разбор на последните събития и събраната информация. Внимавайте с финансите си! Трябва да обърнете внимание на дребните разноски, които другояче биха могли да се натрупат в много огромни размери. Ще чуете същинският глас на сърцето си. Насладете се на чувствата и се радвайте на близостта с интимния си сътрудник. Необвързаните може да срещнат забавен човек, само че се предлага повече нерешителност.

Благоприятни дни –30, 31.01
Бъдете деликатни – 05, 06.02

Дева – Когато би трябвало да вземете решение, може да бъдете сложени в позицията да избирате със сърцето или мозъка си. Това е главоблъсканицата. Вслушайте се в инстинктите си и в последна сметка ще вземете верните решения. Някои от вас могат да пропуснат златен късмет заради индиферентност. Семейството и околните се нуждаят от вашето внимание. Прекарайте известно време с тях. Добър миг е да вършиме проекти за пътешестване. Връзката ви постепенно се задушава под тежестта на неизказани неща и неразрешени проблеми.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете деликатни – 30, 31.01

Везни – Седмицата е идеална за концентриране върху детайлите от работата ви или върху усърдни задания, които в последно време може би сте избягвали. Добре би било понякога да вършиме оценка на обкръжението си и незабавно да се откажете от хората, които ви поставят кол в колелата. През втората половина на седмицата ще се чувствате чудесно и с нови сили да се справите с живота и неговите провокации. Обърнете внимание на здравословното положение и не подценявайте признаците, в случай че има такива.

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02
Бъдете деликатни – 02, 03.02
Скорпион – Квадратурата на Слънцето към вашия знак провокира с напрежение въодушевление, което може да ви дестабилизира. Вашата свръхвъзприемчива страна има проблеми да се оправя с шума и суетата на околната среда. Нещата се развиват прекомерно бързо и имате ясното чувство, че не сте в същия темп като останалите. Вместо да се адаптирате, вие се отдавате на скептицизъм, липсва ви мотивация и ви е мъчно да се включите. При възприемането на това отношение не би било изненадващо, в случай че отнесете някои рецензии и забележки.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете деликатни – 05, 06.02

Стрелец – Постарайте се да изразходвате креативната си сила градивно. Действайте със лично движение: деликатно и от време на време взискателно. Повечето от вас ще почувстват духа си по-свободен и вдъхновен. Това е време, когато любовта, другарството и парите ще ви накарат да се почувствате по-големи оптимисти. Сексуалният ви магнетизъм ще бъде извънредно мощен, което ще ви донесе спомагателни дивиденти в съкровен проект. Няма повече да стоите затворени в пашкула си, тъй като празненството стартира.

Благоприятни дни –05, 06.02
Бъдете деликатни – 30, 31.01


Козирог – През първата част на седмицата ви чакат доста и дребни неща за извършване в работата. Колегиалните връзки са обтегнати, има риск от експлоадиране на дълготрайни спорове. Здравето е уязвимо, по тази причина бъдете внимателни и редувайте работа с отмора. Ако имате желание да пътувате, планирайте деликатно авансово всичко до най-малката детайлност. Посветете се и на любовта. Звездите са подготвили почвата за това. Опитайте се да привлечете нови хора към себе си и насочете погледа си към нови хоризонти. Венера ще ви сервира своите дарове. Усмихвайте се по-често.

Благоприятни дни –30.01
Бъдете деликатни – 02, 03.02

Водолей – Предстои доста енергична седмица. Финансовата част от живота притегля вниманието ви още в първите дни. Много от вас ще открият, че забравена отдавна фантазия е на път да се реализира. Направете всичко, което зависи от вас, с цел да може да я реализирате. Ще бъдете неустоими и елементарно ще се поддавате на изкушението да упражните силата си на съблазняване. Не пропускайте тези страхотни благоприятни условия и се насладете на простите удоволствия на живота без затруднения. Има възможност да срещнете някой, който ще окаже значимо въздействие в бъдещето, въпреки да не сте наясно с това сега.

Благоприятни дни –30, 31.01
Бъдете деликатни – 05, 06.02

Риби – Седмица, в която ще се чувствате по-сериозни, по-трезво мислещи и обременени от отговорностите, които сте поели. Ще можете да осъществите някои секрети стремежи и мечти. Не се опитвайте да вършиме други хора съучастници на фантазиите ви. Добре е да ги запазите към този момент единствено за себе си. Здравето ви е уязвимо, тъй че може да ви е мъчно да се занимавате с дейности, които изискват прекалено много физически или умствени старания. През уикенда ще се почувствате добре, ще възвърнете жаждата си за живот. Венера във вашия знак ще ви направи изключително привлекателни. Можете да прекарате сантиментални моменти и да се почувствате по-жизнени от всеки път.

Благоприятни дни –02, 03.02
Бъдете деликатни – 30, 31.01
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР