Астро-аспекти На 3 юни Венера тригон Нептун На 4 юни

...
Астро-аспекти На 3 юни Венера тригон Нептун На 4 юни
Коментари Харесай

Нови възможности за Скорпионите, на Стрелците ще им трябва търпение и хладнокръвие

Астро-аспекти

На 3 юни Венера тригон Нептун
На 4 юни Пълнолуние в 06:43ч в Стрелец
На 4 юни Меркурий съвпад Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 29 (след 14:46ч), 30 и 31 май; 1 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –29, 30, 31 (до 16:57ч) май; 1 (след 18:08ч), 2, 3, 4 юни

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

29.05. 12:47 - 29.05. 17:52
31.05. 17:56 - 01.06. 02:46
03.06. 03:52 - 03.06. 08:05

Овен – Макар началото на седмицата да е постепенно и внимателно, от средата нататък нещата стартират да се оживяват. Не е належащо постоянно да сте продуктивни, разпознайте по кое време имате потребност от отмора: като се отпуснете, ще оставите повече място за творчество. Ако съумеете по какъв начин да организирате времето си, пробвайки се да го оптимизирате, може да ви помогне да намерите доста повече запаси във връзка с време, сила, финанси. Стремете се към баланс сред работа и персонален живот, отделете време, с цел да вършиме нещо умерено и прелестно, а не продуктивно. Най-добрите хрумвания идват, когато си починете.

Благоприятни дни – 03, 04.06.
Бъдете деликатни – 30, 31.05.

Телец – Животът ви става по-забързан в този момент, когато Слънцето е в Близнаци, тъй че е по-добре да намерите своя темп допустимо най-скоро, който прави дните ви по-устойчиви. Това е моментът в действителност да фокусирате вижданията си върху каквото желаете да постигнете. Послушайте инстинктите си и приоретизирайте това, което ви носи наслада. Имате предпочитание да растете, да се усъвършенствате, да разбиете личните си граници. Внимавайте обаче да не поставяте стени сред себе си и другите единствено тъй като ви показват неща, които не желаете да чуете.

Благоприятни дни – 29.05.
Бъдете деликатни –01, 02.06.

Близнаци – Седмицата е забързана, до точката, в която може да се почувствате претрупани и не можете да мислите за нищо друго с изключение на за работа. Засега не ограничавайте въображението си, когато пристигна време да изградите същински проект, помислете по какъв начин други хора биха могли да ви оказват помощ. Работата в екип може да бъде плодородна почва за преуспяване на нови хрумвания. Очакват ви доста по-активни дни. Върнете контрола върху графика си, без да позволявате на другите да диктуват темпото. В края на седмицата едно излизане с другари може да се окаже изключително прелестно.

Благоприятни дни – 30, 31.05.
Бъдете деликатни –03, 04.06.

Рак – В началото на седмицата е мъчно да балансирате сред работа и персонален живот, само че към почивните дни ще си спомните какъв брой значимо е свободното време. Ако се огледате към вас тази седмица, може да наподобява, че всички са напрегнат. Вместо да се увличате в тази стресираща атмосфера, пробвайте се да разберете по какъв начин можете да подкрепите околните си и да подобрите обстановката. Бъдете безоблачен лъч в заоблачен ден, от време на време хората просто се нуждаят от малко поощрение.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете деликатни –30, 31.05.

 дневен хороскоп

Лъв – Тази седмица наподобява, че ще намерите първите същински задоволения от всички старания, които полагате в работата. Новата седмица ще е цялостна с вълнуващи открития. Бъдете подготвени да излезете от зоната си на комфорт: ново облекло, различна среща или за какво не, нова мечтана покупка. Пазаруването може да бъде лечебно, тъй като ви възнаграждава с нещо осезаемо, само че най-малко се пробвайте да го насочите към артикули за вашето благоденствие. Продължете търсенето на нови познания.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.
Бъдете деликатни – 01, 02.06. 

Дева – Седмицата е добра за вас да реализирате новите си проекти или схеми. В работата не правете изводи преди каквото и да е наблюдаване. Дайте явен ред на целите и крайните периоди със лист със задания, които да отмятате по пътя. Новите бизнес хрумвания ще бъдат потребни за разширение на бизнеса. При някои ще има нарастване на заплатата или спомагателни тласъци. Ще вършиме проекти за бъдещето си дружно с половинката си. Вашето здраве може да изисква известно внимание, тъй че се грижете за себе си.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете деликатни –03, 04. 06.

Везни – Вашите качества могат да ви отведат до върха на професионалното ви израстване. Ще дойдат нови благоприятни условия за работа. Служителите ще получат оценка за положителната си работа и ще бъдат уместно възнаградени с спомагателни тласъци. Препоръчва се вярно финансово обмисляне. Дистанцирайте се от проблематичните зони. Не изпускайте опциите, които ви разрешават да се развивате и в случай че е належащо, потърсете съвет от човек, който има на какво да ви научи. Следвайте желанията си и в случай че това ви оказва помощ, изпуснете парата с приятелите си.

Благоприятни дни – 03, 04.06.
Бъдете деликатни – 30, 31.05.

 дневен хороскоп

Скорпион – Тази седмица ще дойдат нови благоприятни условия посредством хора, които познавате. Това е време да пуснете корени и да поставите солидни основи, положително време да организирате по-добре живота си. От вас се изисква да останете сдържани и да избягвате всевъзможни борби. Въпрос на време е и напълно скоро нещата ще се възстановяват. Бъдете общителни, говорете с тези, които ви заинтригуват и се свържете с хора, които знаят по какъв начин да подтикват мозъка ви. През уикенда може да попаднете в обстановки, които ви карат да поставите точка и да кажете „ не “ на някои претенции, обстановки.

Благоприятни дни – 29.05.
Бъдете деликатни –01, 02.06.

Стрелец – Опитайте се да употребявате оптимално опциите, когато се появят. Финансовото ви положение ще остане устойчиво, макар че някои са поели риск в ново начинание. Тези дни ще се почувствате доста по-добре физически и душевен. Ще бъдете в умерено и щастливо положение на мозъка през множеството време през тази седмица. Поемете самоуверено уговорките и си дайте явен ред на целите. Ще са нужни самообладание и самообладание, с цел да поддържате естетика към вас. Краят на седмицата ще бъде по-добър за обществени действия и създаване на нови връзки.

Благоприятни дни – 30, 31.05.
Бъдете деликатни –03, 04.06.

 дневен хороскоп

Козирог – Това е добър миг за съглашения, шерване, съдействие и присъединяване с другите за множеството цели. Що се отнася до здравето, би трябвало да полагате оптимални персонални грижи; не подценявайте даже нищожен здравословен проблем. Разберете какви са вашите действителни потребности. Започнете да внасяте малко наслада в всекидневието си. Понякога е задоволително да извършите нещата по друг метод, с цел да усетите усета на новото и да се върнете към позитивния си метод.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете деликатни –30, 31.05.

Водолей – Предстои подтикващ интервал. Тази седмица носи задоволително благоприятни условия за тези, които търсят работа. Внезапната смяна в обстановката се оказва потребна и възползването от нея може да помогне за обилни финансови изгоди. Внимавайте да не стигате до изтощеност. Понякога просто би трябвало да се научите да дозирате по-добре силата си. Преди всичко би трябвало да бъдете по-уверени в качествата си, да спрете да се омаловажавате от боязън да не се изложите. Вземете това, което заслужавате и започнете да се наслаждавате на дребните удоволствия на живота.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.
Бъдете деликатни – 01, 02.06.

Риби – По-добре не правете проекти за уикенда, защото може да не сте наясно накъде да насочите вниманието си. Внимавайте да не харчите прекалено много пари, може да извършите покупки, които в действителност не са ви нужни. Важно е да изградите по-балансирани връзки. Променете отношението си, поставете граници, ще бъде по-лесно да се наслаждавате на значими взаимоотношения, без да се чувствате претрупани. Срещата с нови хора може да ви накара да преразгледате персоналните си вярвания. Забавлявайте се, имате потребност от малко лековерие.

Благоприятни дни – 01, 02.06.
Бъдете деликатни –03, 04. 06.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР