Астро-аспекти На 3 юли Пълнолуние в знак Козирог На 7

...
Астро-аспекти На 3 юли Пълнолуние в знак Козирог На 7
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Астро-аспекти

На 3 юли Пълнолуние в символ Козирог
На 7 юли Меркурий секстил Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 6, 8 и 9 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 3, 4, 5, 6, 8, 9 юли

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

04.07. 19:46 - 04.07. 20:31
06.07. 16:43 - 06.07. 20:34
08.07. 21:23 - 08.07. 22:20

Овен - Тази седмица ще има интензивен ритъм и това може да аргументи безсилие на мнозина. Дори да се появят някои дребни проблеми, би трябвало да ги приемате доста умерено и да ги решавате, без да прибягвате до специфични трикове. Неочаквани условия, които могат да зародят, е евентуално да ви принудят да извършите някои промени. Гледайте на всичко като на нови благоприятни условия. Не се старайте да задоволявате постоянно упованията на другите. Дайте на хората, които са покрай вас вниманието, което заслужават, само че не подценявайте и себе си. Новите двойки ще продължат с дребни стъпки напред и ще могат да търсят потвърждения за своите усеща.

Благоприятни дни - 5, 6
Неблагоприятни дни - 3, 4

Телец - Седмицата ще бъде цялостна с много задължения и едвам през уикенда ще можете да намерите малко свободно време за отмора. Доволни сте от постигнатото до момента. Тези дни ще би трябвало да обърнете повече внимание на другар или родственик, който минава през сложен интервал. Това несъмнено може да изисква вашата прочувствена или финансова помощ, грижи, съвет или поддръжка. Ще бъдете фокусирани върху всичко, обвързвано с дома, фамилията и персоналния живот. Ще се ръководите от концепцията да внесете нещо свежо и друго в виталното си пространство. Много от вас към този момент се занимават с планове за реорганизация или възнамеряват интензивно пренасяне или може би пазаруване на парцел.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8
Неблагоприятни дни - 5, 6

Близнаци - Нещата несъмнено ще се развият в доста разнообразни направления. Ще бъдете прочувствени, податливи на флирт или нови завършения. В момента Меркурий е в дома на парите ви и ви предизвиква да излезете с нови хрумвания, свързани с печеленето на пари. Марс ви дава задоволително сила и мотивация, с цел да превърнете тези хрумвания в действителност. По този метод триумфът зависи от вашия избор, тъй че не разчитайте прекалено много на препоръките на другите. Бъдете деликатни в края на седмицата, изключително в петък, тъй като може да се случи нещо ненадейно, което да се отрази на вашето благоденствие.

Благоприятни дни - 5, 6
Неблагоприятни дни - 7, 8

Рак - Слънцето ще ви даде големи количества сила, както и опция да се почувствате подмладени. Меркурий ще ви насърчи да сте отворени към света. Венера ви подкрепя в общуването. Освен това мнозина ще изискат да възобновят дрешника си или да подобрят външният си тип. Не би трябвало да пренебрегвате Марс, който непрекъснато ще ви дава благоприятни условия да покажете на света какво знаете и можете да извършите. Ще създавате ужасно усещане у близките. Възможностите, които ще ви се дават в този момент са обещаващи и не трябва да ги пропускате.

Благоприятни дни - 7, 8
Неблагоприятни дни - 3, 4

Лъв - Имате съответни упования, свързани с някакво събитие. Възможни са непредвидени разноски, които ще изискват главен обзор на персоналния ви бюджет. Можете да постигнете доста с релативно малко старания. Имайте поради, че от всичко, което желаете, най-лошото, което може да стане, е да се изгубите в личните си стремежи и проекти. Опитайте да разгърнете цялата си сила и да я вложите в дейности. Имате зелена светлина във всичко, тъй че може да действате. Знаете приказката, че който не рискува, той не пие шампанско! Бъдете великодушни в любовта, само че се пробвайте да не доминирате в връзките.

Благоприятни дни - 9
Неблагоприятни дни - 5, 6

Дева - Ще се чувствате най-комфортно в усамотение. Предпочитате да работите независимо и да избягвате сътрудниците, по този начин ще запазите концепциите и проектите си в загадка. Тази седмица може би ще би трябвало да вземете мъчно за вас решение. Можете да получите покана за обществено събитие, културно мероприятие или нещо друго. През седмицата можете да вземете ненадейно решение да купите или продадете нещо. Възможно е да получите непредвиден подтик да извършите нещо забавно за дома си: да купите нови мебели, домашен уреди или други. А можете да решите да поканите посетители без съответна причина.

Благоприятни дни - 3, 4
Неблагоприятни дни - 7, 8

Везни - Тази седмица ще имате доста задания. Много хора са подготвени да ви оказват помощ, тъй като ви обичат или ви съчувстват. Ще притежавате задоволително сила и качества да решавате проблемите си и сами. Ще имате опция да изчистите някакви недоразумения. Не се старайте да угодите на всички, вместо това се пробвайте да преценявате и да действате заслужено. Периодът за някои ще е изпълнен с развлечения, обществени събития, които могат да включват разнообразни събирания. Не отхвърляйте пътувания и пикници, защото това ще бъде превъзходен метод да се освободите от напрежението, отвън работата.

Благоприятни дни- 5, 6
Неблагоприятни дни- 3, 4

Скорпион - През седмицата ще се усилят отговорностите и дилемите. Ако си съставите обстоен проект и прецизно го спазвате, това ще ви помогне сполучливо да приключите с нещата. В момента всичко работи във ваша изгода и нещата вървят тъкмо по този начин, както е добре за вас. Ще се чувствате чудесно, ще бъдете доста по-енергични и оптимистично настроени. Можете да получите значимо предложение, което въобще няма да ви изненада. Възможно е да получите пари, от предстоящи или непредвидени източници. Избягвайте разногласия и различия с сложни хора или такива, които не познавате доста добре. Внимавайте с новите си познати.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8
Неблагоприятни дни - 5, 6

Стрелец - Очертава се мощна, продуктивна и интензивна седмица за множеството от вас. Ще имате опция да извършите дилемите, които сте възнамерявали. Бъдете доста деликатни във финансовите си каузи, в случай че получавате пари, подписвате контракти с банки, кредитни организации и други Ако не сте сигурни в нещо, потърсете способен съвет или съберете спомагателна информация. Приятна изненада ще имате през идващите дни. Ако съумеете да действате вярно, ще съумеете да завъртите “колелото на шанса ”. За да съумеете във всичко, разпределете дилемите си по степен на значимост.

Благоприятни дни - 5, 6
Неблагоприятни дни - 7, 8

Козирог - Тази седмица ще сте по-оптимистични настроени по отношение на проектите си за бъдещето. Ще се чувствате свободни и мнозина ще прекарат време в търсене на занимания. Сега за множеството от вас ще бъде значимо да запазите умствената и прочувствена непоклатимост, с цел да можете да мислите трезво и да вземате практични, мъдри решения. През идващите дни ще имате опция да изпитате приятни страсти. Личният ви живот ще бъде забавен, само че като цяло ще зависи от вашето въодушевление, страсти и от време на време от капризите ви. Очаквайте доста добра връзка с другите, което сигурно ще ви донесе някои нови благоприятни условия и ще ви докара до нови решения.

Благоприятни дни - 7, 8
Неблагоприятни дни - 3, 4

Водолей - Тези дни ще имате благоприятни условия да създадете нови другарства с хора, с които имате общи ползи или бизнес. Звездите алармират да бъдете с нараснало внимание. Намирате се на стадий, в който можете да коригирате недоразуменията, да върнете някого в живота си или даже да превърнете зложелател в другар. Използвайте възприятието си за комизъм, сексапил, самообладание и направете всичко допустимо, с цел да донесете успокоение и доверие на другите. Любовният ви живот може да бъде непредсказуем. Бъдете дейни в намирането на сътрудник, в случай че сте свободни и използвайте всички функционалности: онлайн платформи за запознанства, другари сватовници.

Благоприятни дни - 9
Неблагоприятни дни - 5, 6

Риби - Седмицата ще бъде продуктивна и сполучлива за професионалното развиване на мнозина. Ще постигнете някакъв триумф или задоволство от работата. Предстои среща или значим диалог, където би трябвало доста самообладание от ваша страна. Важно е да умеете вярно да изразявате мислите си, с цел да няма недоразумения и да не бъдете разбрани неправилно. Периодът е удобен за пътувания. Нужно е да прекарвате повече време с колегата си, с цел да подновите връзките във всички аспекти, да имате по-задълбочено другарство Вложете повече въображение във вашите интимни моменти. Свободните представители на знака да извърнат внимание на индивида, който не е апатичен към тях.

Благоприятни дни - 3, 4
Неблагоприятни дни - 7, 8
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР