Астро-аспекти На 26 септември Новолуние във Везни в 00:55ч На

...
Астро-аспекти На 26 септември Новолуние във Везни в 00:55ч На
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 26 септември Новолуние във Везни в 00:55ч
На 26 септември Венера тригон Плутон
На 26 септември Ретр. Меркурий съвпад Венера
На 26 септември Слънце съпротива Юпитер
На 27 септември Меркурий тригон Плутон
На 28 септември Марс тригон Сатурн
На 29 септември Венера минава във Везни
На 1 октомври Венера съпротива Юпитер
На 2 октомври Меркурий излиза от назадничавост

Луната през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 26, 27, 29 (след 11:08ч), 30 септември; 1, 2 (до 14:47ч) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28, 29, 30 (до 12:23ч) септември; 1 (след 13:40ч), 2 (до 14:47ч) октомври

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

27.09. 19:22 - 28.09. 02:16
30.09. 00:21 - 30.09. 07:05
02.10. 00:47 - 02.10. 10:39



Овен – Началото на седмицата може да бъде много с напрежение и нервно за вас заради опозицията на новолунието към вашия знак. За страдание планетата Венера също ще влезе в спор с вашето рождено слънце. От четвъртък нататък може да срещнете някои компликации в региона на възприятията и за някои двойки ще има моменти на дълбока рецесия. Ще има развиване по проблем, който ви вълнува и визира вас или вашите близки. Предстоят нови запознанства, някои от тях могат да придобият последователно значима роля в живота ви.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.
Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Телец – Меркурий може да ви донесе положителни вести в работата. Обърнете внимание обаче на сряда и четвъртък, когато Луната в съпротива може да ви направи уязвими. Неделя е супер късметлийски ден, с красива удобна Луна. Вие сте по-решителни и уверени от всеки път. Каквото и да започнете в този интервал, ще можете да завършите сполучливо, даже и да би трябвало да се потрудите малко повече. Не е изключено някой от предишното да се появи още веднъж в живота ви, претендирайки за втори късмет за връзка сред вас.

Благоприятни дни – 02.10.
Бъдете деликатни –28, 29.09.

Близнаци – Една добра вест за вас. Ще стартира доста щастливо време за вашия знак, що се отнася до възприятията. Възможно е сътрудник или човек, който срещате всеки ден на местата, които нормално посещавате да прояви сантиментален интерес към вас. Ако сте отворени за промени, ще настъпи обновяване в живота ви. Енергиите сочат към непредвидени облаги, неизмерими достижения и разнообразни трансформации, без значение дали вътрешни или външни. В петък и събота могат да зародят затруднения в работата. Задълженията ви може да набъбнат. Ще има някакво развиване по значим въпрос за вас.

Благоприятни дни – 26, 27.09.
Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

Рак – Могат да изплуват още веднъж остарели и неуредени въпроси (независимо дали в работата или любовта), които би трябвало да бъдат затворени. Не е изключено да получите покачване в работата си или да имате спомагателни придобивки. Тази седмица за жалост планетата Венера ще направи неподходящ пренос към вашия знак: от четвъртък нататък може да срещнете някои други трудности по пътя си в региона на възприятията. Ще бъдете много чаровни и привлекателни за противоположния пол, само че с изключение на несериозни флиртове и подмятания, не наподобява да има грандиозно развиване.

Благоприятни дни – 28, 29.09.
Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Лъв – Тази седмица планетата Венера най-сетне ще стартира да работи във ваша изгода! От четвъртък нататък очаквайте любовта да се завърне и да ви се усмихне и несъмнено ще има страхотни страсти. Вашите взаимоотношения и партньорства минават на напред във времето през идващите дни и можете да очаквате значими развития и събития. Късметът се обръща на ваша страна, само че внимавайте да не прекалявате, тъй като в един миг може да го прогоните с лекомислието си. Ако сте необвързани, елементарно бихте могли да започнете нова връзка, само че не е несъмнено, че тя ще продължи.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.
Бъдете деликатни – 28, 29.09.

 мъж, жена

Дева – Навлизате в един доста много положителен и оптимистичен интервал и ще се открият доста нови благоприятни условия във всевъзможен проект. Вашите фантазии могат да бъдат освен това от източник на ентусиазъм. С вашият сексапил елементарно ще можете да печелите сърцата на другите. Старайте се да не пренебрегвате работата и отговорностите си, поради други неща. Сега ще имате късмет да извършите ходове, които ще усилят приходите ви и ще ви накарат да се чувствате финансово по-сигурни. За вас седмицата е цялостна с провокации.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.
Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

Везни – Може да се чувствате леко изгубени, нерешителни и обезпокоени във връзка с събитията, които ви заобикалят. Важно е обаче да действате рационално, внимателно и умерено, както и да бъдете доста деликатни и даже да реагирате на опортюнистите, които се прокрадват от всички страни. Ще би трябвало да се научите да почитате личните си граници и да следвате личните си стремежи, защото удовлетворяването на другите към този момент не би трябвало да бъде ваша първа грижа.

Благоприятни дни –30.09.; 01.10.
Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Скорпион – От известно време ви е мъчно да гледате на бъдещето умерено и с оптимизъм, а подозренията, които ви обгръщат по отношение на някои от вашите проекти, ви карат да не смеете да предприемете по-сериозни дейности. Дори при всички компликации, избягвайте да действате нетърпеливо, настойчиво, мързеливо или жестоко, защото отрицателните настройки са склонни да навредят на стабилността и развиването на положителните вести във значими етапи от живота ви. Постепенно обаче стартирате да се активизирате. Любовният ви живот ще ви занимава най-вече. Ако сте необвързани, доста е допустимо да се сближите с някой, който разсънва мощни пристрастености у вас.

Благоприятни дни – 02.10.
Бъдете деликатни –28, 29.09.

Стрелец – Сега имате обилие от удобна сила, която може да ви разреши да се настроите сполучливо към всекидневието си. За да насърчите позитивния поток на тази сила, положете специфични грижи да отпуснете мозъка си и да подхраните тялото с положителни грижи. Добър миг за основаване на другарства и нови контакти. Всичко, от което се нуждаете, е да изчакате подобаващия миг, с цел да предприемете дейности и да започнете да изпълнявате задачите си една по една. Обаче внимавайте да не преминете в другата прекаленост и да започнете да надценявате силите и опциите си.

Благоприятни дни – 26, 27.09.
Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.

 жена

Козирог – На работа ще започнете да поемате спомагателни задания по лична самодейност, като желаете да докажете, че можете да свършите всичко в точния момент и вярно! Ако търсите работа или преследвате избрана позиция, можете да имате триумф и ще бъдете изцяло задоволени от крайния излаз. Планетната настройка на седмицата демонстрира, че това е доста позитивно време да се откъснете от нормалната рутина и да опитате да извършите нещо вълнуващо с колегата си. Ако желаете да впечатлите някого, отстранете всички спънки. Вие несъмнено знаете по какъв начин да създадете сантиментална вероятност, тъй че на вашите задатъци да бъде отвърнато.

Благоприятни дни – 28, 29.09.
Бъдете деликатни – 26, 27.09.; 02.10.

Водолей – През новата седмица ще се задействат всевъзможни положителни неща в живота ви. Скоро в него ще се появят нови хора, с които ще изградите мощни другарства и също така по някакъв метод ще ви дадат опция да реализирате собствен проект или фантазия. Старайте се да покажете най-хубавото от себе си, с цел да спечелите доверието им. В работата креативната ви сила е мощна в този момент. Имате мотивацията, от която се нуждаете. Съсредоточете се върху това да цените себе си и да не очаквате нищо от тези, които не ви заслужават.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.09.; 01.10.
Бъдете деликатни – 28, 29.09.

Риби – Планетарната настройка може да наподобява по този начин, като че ли внася нотка на безпорядък в живота ви, само че предлага и малко магия. Понякога знаете какво желаете, само че не постоянно знаете от какво имате потребност. Започвате да гледате по-оптимистично към този момент на бъдещето си и не се страхувате да вършиме нови проекти. Ще имате добра опция да оформите живота си съгласно желанието си. През този интервал е добре да преразгледате някои неща, които мислите отдавна. Потърсете нови благоприятни условия и среди, които са по-съобразени с вашите упования, стремежи и проекти.

Благоприятни дни – 28, 29.09.; 02.10.
Бъдете деликатни – 30.09.; 01.10.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР