Астро-аспекти На 12 декември Слънце секстил Сатурн На 14 декември

...
Астро-аспекти На 12 декември Слънце секстил Сатурн На 14 декември
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 12 декември Слънце секстил Сатурн
На 14 декември Слънце площ Нептун
На 17 декември Меркурий тригон Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 13, 14, 17 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 12, 14, 15, 16, 17 декември

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

13.12. 17:53 - 14.12. 10:47
16.12. 21:14 - 16.12. 21:50

Овен – Тази седмица може да е доста забавно време за вас, което значи, че ще се възползвате от здравословното възприятие за благоденствие, с нараснала просветеност, което ви кара да се доверите на инстинктите си. Може да се чувствате изключително оптимистични. Това може да има енергизиращ резултат върху близките. Гледайте на света с оптимизъм и се заемете креативен с работата. Чувствайте се като господари на ситуацията, само че изразходвайте енергийните си запаси задоволително рационално. Креативният метод към работата ще ви изведе до триумфа. Търпението и спокойствието ще ви оказват помощ да избегнете ненужния стрес.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 17, 18

 жена

Телец – Ако неотдавна парите са ви тормозили, астралната конюнктура през тази седмица ви оказва помощ да се освободите от терзанията. Ако предприемете нужните дейности, ще можете да разрешите проблеми, които преди сте отлагали за безкрайно време. Вътрешните ви страсти може да бъдат разтърсени. Обикновено не сте нападателни, само че усещате мощен подтик, когато бъдете провокирани. Правете каквото можете и се пробвайте да видите позитивната страна на всяка обстановка. Може да не проявявате особена мъдрост, когато става дума за обич, само че се справяте добре.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Близнаци – Седмицата ще донесе подем на най-положителните ви качества. Минималните старания ще дадат оптимални резултати. Имате задоволително сили, време и сила да завършите започнатото. Може да нямате опция да се справите с всичко, само че ще се почувствате по-добре, в случай че се организирате. Възможно е да се чувствате малко самотни без забележима причина. Не се поддавайте на изкушението да се пандизите в себе си. Лекият флирт и приятното запознанство могат да се трансфорат в начало на прелестен романс.

Благоприятни дни – 12, 13, 17, 18
Бъдете деликатни – 14, 15

Рак – В началото на седмицата може да подредите нещата, да структурирате значимите въпроси. Ако сте по-позитивни, несъмнено ще ви помогне да получите това, което желаете и заслужавате в дълготраен проект. Има възможност да получите бонус, награда или нарастване на заплатата. Може да дойдат вести от надалеч, в множеството случаи за мнозина непредвидени. През цялата седмица се борите с най-спонтанната си страна, само че неналичието на проект може да работи във ваша изгода. Да се носите по течението ви води в някои доста забавни сантиментални направления.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 17, 18

 мъж, жена

Лъв – Изобилието от възторг ще ви помогне да преминете по-леко през седмицата. Ще бъде динамичен и работлив интервал за деловата сфера на живота, само че ще изисква от вас повече старания от нормално. Възможни са дребни пътувания от персонално или делово естество. Не са изключени финансови спорове с хора, с които имате общи ползи. Тези дни ще изглеждате доста съществени в метода си на развлечение. Социалната ви интензивност може да намалее и някои контакти да бъдат сведени до най-малко.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 12, 13

Дева – Аспектите внасят баланс във вашия живот, показвайки, че е допустимо да имате това, което желаете. Ще би трябвало да се освободите от нещо. Умът ви ще задвижи забавен проект за нов проект/инвестиция. Може да станете нетърпеливи към хора, които не са отворени към вашата позиция. Стремете се да бъдете по-добри към близките, тогава към вас ще се връщат позитивни страсти. Постарайте се да измененията отношението си към любовта. Обградете колегата си с топлота и грижовност. Може да получите същото в отговор.

Благоприятни дни – 18
Бъдете деликатни – 14, 15

Везни – Ако сте се опитвали да не разклащате лодката, тъй като сте се тормозили какво могат да си помислят другите, може би е време да създадете отдалеченост. Може би би трябвало да извършите това, което желаете, а нямате смелостта. Напрежението към вас подкопава силите ви. Здравето ви е много нежно и в случай че не вземете нужните ограничения за укрепването му, обстановката може да се утежни в най-неочаквания миг. Опитайте се регулярно да редувате работа и отмора. Споделяйки проблемите си с другари може да свалите тежко задължение от душата си. Бъдете по-социални. Добро време за срещи, запознанства и всемирски живот.

Благоприятни дни – 12, 13
Бъдете деликатни – 17, 18

Скорпион – Много от вас няма да изпитат изключително предпочитание за бурна активност. Дори да ви хрумне някоя добра концепция, ще я оставите на по-заден проект за дообмисляне. Нищо чудно, евентуално последните седмици да са били много изморителни за вас. Тази седмица може да нямате различен избор, с изключение на да разхлабите задръжките си. Има някои сили, на които даже на вас може да ви е мъчно да устоите. Ще отправите погледа си в нова посока, без значение дали към някой човек или към нови ползи, въодушевление.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 12, 13

Стрелец – Този интервал може да ви докара до кръстопът. Вземете значимите решения с убеденост. Звездите са на ваша страна, можете да постигнете удивителни резултати, в случай че деянията непримиримост и неизменност. От вас се чакат решителни дейности, навреме разрешаване на сложните работни моменти. Ще би трябвало да се занимавате с дейна обществена или организационна активност, което ще ви даде опция да се покажете откъм най-хубавата си страна. Получаването на това, което желаете, е единствено въпрос на време.

Благоприятни дни – 12, 13, 17, 18
Бъдете деликатни – 14, 15

 жена, мъж

Козирог – Настоящите аспекти са като да се пробвате да поставите динамит в дребна кутия. Той е позитивен и кадърен да ви помогне в реализиране на задачите ви, само че с него би трябвало да се борави деликатно, защото е заложена огромна мощ. Може да загубите самообладание с сътрудници, шефове, другари и семейство. Концентрирайте се и се концентрирайте върху това, което смятате за най-важно. Ако съумеете да намерите верния баланс сред старания и шанс, ще имате силата да извършите обилни промени. Необходимо е да се вслушвате във вътрешния глас и да не търсите отдушник посредством сарказма. Приемете новите провокации и решавайте нещата благодарение на по-добра организация.

Благоприятни дни – 14, 15
Бъдете деликатни – 17, 18

Водолей – През този интервал ще се чувствате изключително енергични. Предстои ви забавно време. Цялата седмица ще бъде дейна, изпълнена с приятни срещи и запознанства. Мнозина ще водят в себе си мощна битка сред разсъдъка и възприятията. Има вероятност за загадка любовна връзка. Важно е да се отървете от ненужните дребни задания и всичко, което ви разсейва. Ще се разкъсвате сред две благоприятни условия, изключително когато са еднообразно привлекателни. Може да се чувствате претрупани и би трябвало да „ слезете “ на по-стабилно и комфортно равнище в себе си.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете деликатни – 12, 13

Риби – Тази седмица нещата може да не вървят по проект. Точно когато започнете да насочвате нещата към верния път, нещо може още веднъж да се обърка. Добър миг да забавите темпото и да възприемете по-спокойна позиция към живота. Това, от което в действителност се нуждаете, е да изразите избрани усеща, които пазите в себе си. Положително време да служите на общността, макар че може да се почувствате малко мързеливи. Настроението ви ще е изменчиво прекомерно постоянно. Противопоказно е да изпадате във всевъзможен тип крайности. Упражненията, диетата и почивката са дилемите, които би трябвало да се извършват всеки ден. Време е да се погрижите за глезените и краката си, изключително в случай че са склонни да се подуват след работен ден.

Благоприятни дни – 18
Бъдете деликатни – 14, 15

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР