Асоциация на българските села (АБС) предупреждава, че в много области

...
Асоциация на българските села (АБС) предупреждава, че в много области
Коментари Харесай

Полиция сковава страната! Криминални лица се представят за украинци, търсят къде ,,да избягат от войната“

Асоциация на българските села (АБС) предизвестява, че в доста области на България се разпростират измами и обири от домовете от лица, които се показват за емигранти от Украйна и Молдова.

Престъпните схеми се случват под прикритието, че лицата търсят евтини хотели или къщи, в които никой не живее, с цел да могат да се настанят и да “избягат от войната“. В доста от случаите, където се натъкват на локално население, желаят пари, а също оферират нерегламентирана продажба на ножове и дребни механически принадлежности.

Криминалните лица употребяват подправени паспорти на Украйна и Молдова, които са с неистинска информация, с изключение на профилните фотоси. Избират за посещаване главно по-развити села в районите на Варна, Шумен, Велико Търново, Ловеч, Пловдив, Стара Загора и други, където са налице повече нови и ваканционни парцели.

Новата незаконна скица замества необятно публикуваните досега телефонни измами, като за следващ път отваря тематиката за неналичието на профилирана селска полиция в България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР