Аштън Къчър, Мила Кунис се обръщат към критиките за изпращане на писма с препоръки за герои в случая с Дани Мастерсън

...
Актьорската двойка Аштън Къчър и Мила Кунис в събота се
Коментари Харесай

Актьорската двойка Аштън Къчър и Мила Кунис в събота се обърнаха към социалните медии, за да отговорят на някои от критиките, които са получили за изпращане на писма за подкрепа на съдията от Лос Анджелис, който наблюдава делото за изнасилване на Дани Мастерсън преди произнасянето на присъдата на Мастърсън.

Мастърсън беше осъден в четвъртък на 30 години до доживотен затвор, след като беше признат за виновен през юни в изнасилването на две жени в дома си в Холивуд Хилс около два преди десетилетия.

Къчър, Кунис и Мастърсън бяха съ-звезди в хитовия ситком „Шоуто от 70-те“ от 1998 до 2006 г. Мастърсън по-късно участва с Къчър в комедийния сериал на Netflix „Ранчото“, който се проведе в продължение на четири сезона от 2016 до 2020 г. Въпреки това, Мастърсън се появи само в първите три сезона и беше уволнен от шоуто през декември 2017 г., след като се появиха обвинения за изнасилване.

в писмото си до съдията от Върховния съд на окръг Лос Анджелис Шарлейн Ф. Олмедо, Къчър нарече Мастърсън „модел за подражание“ и „изключително честно и преднамерено човешко същество“, което „определя изключителни стандарти за това как се отнасяте към другите хора“.< /p>

Къчър също така написа, че смята, че Мастерсън не е продължаваща вреда за обществото и че обвиненият актьор е един от малкото хора, на които би се доверил да остане сам с децата си.

В нея писмо, Кунис каза, че може „с цялото си сърце да гарантира за изключителния характер на Дани Мастерсън“ и каза, че може да „усети вродената му доброта“ от първия път, когато го срещна.

Въпреки тези препратки към характера, Олмедо все пак даде на Мастърсън максималната допустима присъда.

В съобщението от събота Къчър и Кунис казаха, че не са искали да омаловажават травмата и преживяванията на жертвите на Мастерсън.

„Писмата не са написани, за да поставят под въпрос легитимността на съдебната система или валидността на решението на съдебните заседатели", каза Кунис. „Ние подкрепяме жертвите.“

„Те бяха предназначени за четене от съдията, а не за подкопаване на показанията на жертвите или повторно травматизиране по какъвто и да е начин“,  добави Къчър. „И съжаляваме, ако това се е случило.“

Кунис завърши видеото, признавайки жертвите на сексуално насилие, като каза: „Сърцето ни е към всеки един човек, който някога е бил жертва на сексуално насилие , сексуално насилие или изнасилване."

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР