Асеновградчанка организира празнично събитие, с което ще събира и средства

...
Асеновградчанка организира празнично събитие, с което ще събира и средства
Коментари Харесай

Рожденичка кани асеновградчани на празник с прекрасна кауза!

Асеновградчанка провежда празнично събитие, с което ще събира и средства за благотворителна идея. Надежда Стоименова събира своите някогашни възпитаници и други асеновградчани за. Тя желае за закупи 12 кипариса, които да красят двора на храма „ Св.Марина “ в родопския град. Поводът - 85-годишнината на преподавателката, обучавала по съветски, история и пеене децата в Бачково.

" Срещата ще бъде след Великденските празници. Каня ви с доста любов и вяра, че ще съм жива и здрава да ви прегърна, благи деца от Бачково, /на които предавах съветски, история и пеене като млад учител/ и вас – от ЕСПУ „ Вл.Илич Ленин “, на които преподавах съветски език ", написа в посланието на Стоименова, споделено в обществената мрeжа Фейсбук от Канка Вантова.

Това не е първото сходно празнично, само че и благородно събитие, проведено от дамата. През 2018 година тя и нейни познати съумели да съберат средства за камбаните на „ Св.Св.Кирил и Методий.

" На срещата през 2018 година пристигнаха и мои другари и доста положителни хора. Каня ви още веднъж и вас, скъпи асеновградчани. Гордея се, че ви има! ", написа Стоименова.

Благотворителната среща ще се организира на 30 май 2023 година /вторник/ от 19 ч. в ресторант „ Чинара “. Организаторите допълват, че кувертът за срещата  е наложителен единствено за някогашната учителка и класа, на който е била класен началник. На касата в ресторанта всеки, който желае, ще може да подари средства за закупуването на кипарисите.

„ Животът е едно огледало – каквото даваме на другите, го даваме и на самите себе си. “, заключава Стоименова.

Вижте цялото обръщение на учителката:

От името на Надежда Стоименова:
„ Усмихни се на света, с цел да ти се усмихне и той! “
Скъпи мои възпитаници,
На срещата през 2018 година дадох обещание, че ще ви събера, когато навърша 85 години. На 7-ми март 2023 година това стана. Когато ви събрах на 80 година, това бе среща с благотворителна цел – събрахме средства за камбаните на храм „ Св.Св.Кирил и Методий.

Те звучат вълшебно над нашия обичан Асеновград. Сега моята покана за среща е още веднъж с благотворителна цел – да закупим 12 кипариса, които да засадим в двора на църквата „ Св.Марина “.

Срещата ще бъде след Великденските празници. Каня ви с доста любов и вяра, че ще съм жива и здрава да ви прегърна, благи деца от Бачково, /на които предавах съветски, история и пеене като млад учител/ и вас – от ЕСПУ „ Вл.Илич Ленин “, на които преподавах съветски език.

На срещата през 2018 година пристигнаха и мои другари и доста положителни хора. Каня ви още веднъж и вас, скъпи асеновградчани. Гордея се, че ви има!
„ Животът е едно огледало – каквото даваме на другите, го даваме и на самите себе си. “

Благотворителната среща ще се организира на 30 май 2023 година /вторник/ от 19 ч. в ресторант „ Чинара “. Куверт 26 лв/ без алкохол/.
Надежда Стоименова

P.S. Кувертът за срещата с благотворителна цел на 30 май е наложителен единствено за мен и класа, на който бях класен началник. Аз съм дала като капаро моя дял. На касата в ресторанта ще пусна моя принос за закупуване на 12-те кипариса. За срещата са известени кмета и ръководителя на Общинския Съвет - Асеновград.. Приносът ще бъде на 17 юли да бъде осветена новата черква " Света Марина ". На благотворителната среща през 2018 година звучаха съветски песни. Заради възбраната ще слушаме шлагерите на Емил Димитров, Лили Иванова, Йорданка Христова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР