Асеновград. Кметът на община Асеновград, д-р Емил Караиванов участва активно

...
Асеновград. Кметът на община Асеновград, д-р Емил Караиванов участва активно
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград Д-р Емил Караиванов взе участие в двудневен форум на Националното сдружение на общините

Асеновград. Кметът на община Асеновград, доктор Емил Караиванов взе участие интензивно в работата на Заключителната конференция на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) за мандат 2015 – 2019, която се организира на 27 и 28 юни 2019 година Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Общината. Д-р Караиванов поддържа кардиналната позиция за отсрочване на периодите и явен правилник за обезпечаване на целево финансиране посредством националните стратегии за развиване на предучилищното и учебното обучение.
Сред акцентите в работата на форума бяха разискване на Анализ на осъществяването на общинските бюджети за 2018 година и показване на информация за завършил одит на Годишен финансов доклад (ГФО) на НСОРБ за 2018 година Дискутираха се Законопроект за обществените предприятия, както и проблемите по план за Наредба за включване в механизма за персоналната помощ на МТСП.
„ Аз и сътрудниците ми обсъждахме и резултатите от присъединяване на представителите на НСОРБ в съвещанията на Комитетите за наблюдаване на Програмите с европейско финансиране, както и проблемите на общините във връзка съвещание на УС на Проект „ Красива България “ и настоящи задания и проблеми на общини в Сдружението ”, разяснява доктор Караиванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР