Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка

...
Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка
Коментари Харесай

Тома Биков приключи с изборите! Думите му

Асен Василев направи задоволително, с цел да бъдем в тази тежка рецесия, в която се намираме сега и би било добре да спре да дава ум, тъй като видяхме какво може през последната година и два-три месеца, когато беше министър на финансите, съобщи пред БГНЕС Тома Биков от ГЕРБ, след регистрацията на листата в 24 МИР София, където е лидер на обединението ГЕРБ-СДС.

Биков напомни, че Василев не е бил част единствено от отишлото си ръководство.

„ Той обърка три бюджета. Забърка половината от кашите, които сега и в идващите месеци, може и години, ще се опитваме да решаваме, с помощта на неговите старания “, сподели лидерът на листата на ГЕРБ.

Според Тома Биков първото изискване рецесията да бъде решена е в нейното разрешаване да не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев. Той акцентира, че ГЕРБ-СДС потегля с упоритостта за победа.

" Нямаме никакви подозрения, че ще спечелим изборите. Въпросът е да можем да имаме постоянно ръководство измежду предварителните парламентарни избори. Според мен колкото повече депутати има ГЕРБ в Народното събрание, толкоз по-вероятно е да имаме и постоянно държавно управление ", сподели още той. По думите му колкото по-малко депутати имат Политическа партия, толкоз по-голям е шансът България да има постоянно държавно управление.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР