Асен Блатечки си изля душата и разкри любопитни детайли около

...
Асен Блатечки си изля душата и разкри любопитни детайли около
Коментари Харесай

Асен Блатечки призна за нова жена до себе си

Асен Блатечки си изля душата и разкри любопитни елементи към персоналните си житейски и професионални проекти. Актьорът бе посетител в студиото на " Тази неделя " и описа забавни неща за себе си и интимния си живот.

" Аз съм доста удовлетворен, че Кати не потегли по моите стъпки, тя сама си избра с какво да се занимава. Борил учи китара в Музикалното учебно заведение ", отговори Блатечки на въпрос, обвързван с децата му.

" Трудно съумявам да бъда пълностоен татко. Но без значение къде играя в България, виждам да се прибера, с цел да видя Борил и да го закарам на учебно заведение ", добави той. 
                             

" Борил ми сподели, че желае " да се отпиша " от тази работа. Кати и тя ми споделяше нещо сходно, като беше на неговите години ", показа артистът.

" Истината е, че актьорите се забавляваме, а не работим принудително, с цел да изкараме някакви пари ", сподели Блатачеки.

На въпроса каква професи щеше да упражнява, в случай че не беше станал артист, Блатечки дава отговор: " Може би щях да съм художник, треньор или тапицер. Няма нещо, което не бих работил ".

" Има представления, от които ме е позор - имам няколко такива случая, доста е неприятно ", разкрива още той.

За персоналния си живот Блатечки споделя, че е съвършен и не скрива, че дели покрив с жена. " Само да кажа, че не е това момиче, за което написа в уеб сайтове ", разясни той.

Актьорът приказва и за Стефан Данаилов, в чийто клас приключва. " Мастерът ни научи с изключение на на поминък, на отношение към специалността и да бъдем положителни хора ", спомни си Блатечки за него.

" Той се държеше бащински към нас, ние всичките го усещахме като наш татко ", спомня си Блатечки. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР