ървата Номинационна битка за седмицата събра отново племената на Арената.

...
ървата Номинационна битка за седмицата събра отново племената на Арената.
Коментари Харесай

Жътварите изпратиха Тодор на елиминация в „Игри на волята: България”

ървата Номинационна борба за седмицата събра още веднъж племената на Арената. Жътварите понесоха тежък удар след изненадващата директна елиминация в Капитанската борба, която извади Любомир от конкуренцията и трябваше да разчитат на личните си сили в идния конфликт. Те дефинираха лидерската позиция в последната отборна седмица да заеме Вайс.

В тестването всеки от участниците влезе в ролята и на ловджия, и на плячка. Двата тима стартираха от разнообразни позиции на осеяната с трудности Арена, а играчите имаха право да се движат единствено в една посока, като задачата им беше да настигнат съперника. Щом допрян някой от вражеския тим, той изгаря. Племето, което отстрани всички противникови играчи печели точка, а първото племе, което завоюва две точки, се избавя от номинации.



Рибари и Жътвари построиха идентични тактики, само че Лазаринов се оказа скритото оръжие в синия тим и донесе първата точка. Хитрият метод на Тодор и Вайс при втория старт им обезпечи успеха, само че в решаващия трети рунд силите напуснаха жълтите и Лазаринов в профил и последния състезател по трасето.

Загубата на Любомир беше тематика на диалог и по време на Номинационния съвет – елиминацията му раздруса тима и наруши салдото при гласуването. Жътварите получиха за първи път опция да наддават за спомагателен номинационен глас – борбата беше сред Тодор и Ваня, само че благосъстоянието на каскадьорката се оказа по-голямо. На висока цена тя получи двоен глас, който по-късно даде за първенеца по жиу-жицу. Вотът на Джералдин беше решителен и тя дефинира Тодор да влезе в борба за оставане в играта.



Срещу кого ще се изправи той – ще стане ясно на следващия ден след последния екипен конфликт във втория сезон на „ Игри на волята: България”, а още в първия ден от финалната седмица на самостоятелни борби, 30 ноември, феновете ще видят дълъг епизод с две борби от 20:00 ч. по NOVA.

Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР