Арсенал постигна принципно споразумение с полузащитника на Шахтьор Михайло Мудрик

...
Арсенал постигна принципно споразумение с полузащитника на Шахтьор Михайло Мудрик
Коментари Харесай

Арсенал се договори с халф от Украйна

Арсенал реализира кардинално съглашение с полузащитника на Шахтьор Михайло Мудрик за сключване на контракт.

Според информациите, „ артилеристите “ не престават интензивно да договарят за привличането на 21-годишния футболист. Нюкасъл също има интерес към украинеца, само че Арсенал е с преимущество, защото към този момент е постигнал кардинална сделка с полузащитника. Мудрик е изиграл 12 мача в шампионата на Украйна този сезон, като е отбелязал 6 гола и е дал 7 асистенции. Освен това има 3 попадения и 2 асистенции в шест мача от Шампионската лига. Договорът на играча с Шахтьор е годен до 31 декември 2026 година

Междувременно мениджърът Микел Артета се надява Арсенал да продължи да играе по същия метод, както и преди паузата за Мондиал 2022.
Испанският експерт прикани лондончани за мощно показване против локалния противник Уест Хем през днешния ден.

" Артилеристите " имат преднина от пет точки на върха в класирането пред първенеца Манчестър Сити.

" Трябва да създадем това на терена. Говорили сме доста. Знаем какъв брой е значимо да стартираме мощно, а играем вкъщи. Това е доста специфичен ден в историята на Висшата лига и е неповторим фамилен празник за футбола. Атмосферата постоянно е невероятна и желаеме да се възползваме оптимално от нея. Вероятно равнището, което демонстрираме, както и постоянството, което показахме, няма да бъдат арестувани елементарно. Показахме същинска зрялост в избрани моменти, изключително против огромните противници. Трябва да играем по-добре всеки мач, да продължаваме да растем самостоятелно, а и като тим. Искаме да печелим дуелите ни справедливо ", изясни Артета, представен от ДПА.

Специалистът е сигурен, че ротациите в състава ще бъдат извънредно значими за идните мачове в натоварения празничен интервал в Англия. Уест Хем е на 16-та позиция в класирането във Висшата лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР