Арсенал подписа договор за партньорство с компанията BYD Auto, която

...
Арсенал подписа договор за партньорство с компанията BYD Auto, която
Коментари Харесай

Производител на електрически автомобили стана спонсор на "Арсенал"

Арсенал " подписа контракт за партньорство с компанията BYD Auto, която е профилирана в производството на електрически транспортни средства. Сделката сред двете страни е контрактувана още по време на предсезонното турне на " артилеристите " в Шанхай и Пекин през предходната година.

Базираната в Китай компания ще бъде формален сътрудник на клуба и ще доставя коли, както и рейс на тима. BYD е задоволително добре позната в Англия, откакто тя доставя рейсове, част от градския превоз на Лондон. Компанията има както елементарни, по този начин и присъщите за британската столица двуетажни рейсове.

От BYD се похвалиха, че към този момент тяхното лого ще свети на рекламните пана на стадион " Емиратс ". Освен съществени финанси " Арсенал " пък ще получи и още по-голяма известност. Компанията спонсор има 4.7 милиона почитатели в обществената мрежа Weibo, а всички те ще се радват на разнообразни промоции част от партньорството сред BYD и " артилеристите ".

" Горди сме да съобщим, че сме първият клуб във Висшата лига, който има за сътрудник производител на електрически коли. Това е една от най-големите китайски компании, тъй че за нас това е голяма реклама ", сподели Винай Венкатешам, маркетинг шеф на " Арсенал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР