Как едно семейство реши да посвети живота си на образованието,

...
Как едно семейство реши да посвети живота си на образованието,
Коментари Харесай

Как едно семейство посвети живота си на образованието, училището и децата

Как едно семейство реши да посвети живота си на образованието, учебното заведение и децата?

" Денят на българската култура и просвета, славянската книжовност и делото на Светите братя Кирил и Методий, са мотив, посредством словото да изразим себе си. За мен това е скъп подарък, който всеки един от нас употребява ежедневно ", показа в ефира на NOVA десетокласникът Тони Иванов.

  " Реших да се занимавам с преподаване по стичане на събитията, само че съм признателен, че към този момент шеста година преподавам история ", прибавя Иван Бутрачков, който е преподавател в Професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство " Св. Георги Победоносец "  в Костинброд.

Според него актуалните възпитаници са доста по-будни, в сравнение с децата, когато той самият е бил в  учебно заведение. Синът му Тони изясни, че при учителят Бутрачков, отегчителен час по история – няма, а методите са забавни и интерактивни. А отношението на учителя към учениците, е приятелско.

" Основните проблеми, с които се сблъскваме е ниската мотивация, само че това не е независим проблем. Това е проблем и на учителите, родителите и цялото общество. Мотивацията е вътрешен развой и идва, когато учениците видят смисъла от това, което се учи ", добави Бутрачков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР