Армията ни да стане по-зелена, не заради цвета на униформите

...
Армията ни да стане по-зелена, не заради цвета на униформите
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет: Армията става екологична

Армията ни да стане по-зелена, не поради цвета на униформите на служещите, а поради въвеждането на екологични правила за запазване на околната среда и енергийна ефектовност на военните обекти.

Това беше една от тематиките на полемиките за сформиране на кабинет в бранш " национална сигурност ", които организират партиите " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Демократична България ". Сред останалите обсъждани тематики бяха нарастване на заплатите на военослужещите, цифровизация на защитата и въвеждането на изкуствен интелект. От “Демократична България ” оферират въоръжените сили да аплайват за финансиране на планове от нововъведения на виталната среда, включване на здания вид “пасивни ” във военните обекти и стабилно ръководство на отпадъците, както и включване в самодейността Military Green.

От Българска социалистическа партия упорстват и за основаване на нова и ефикасна система за привличане и асортимент на военнослужещи, с цел да се преодолее дефицитът на персонален състав във войската. Пт левицата упорстват още за асимилиране на неизползваните военни парцели и модернизиране на просветителната система в областта на защитата. 2% от държавния бюджет  да се дава за армията, каквото е условието на НАТО, пък желаеха от " ИТН ".

От " Продължаваме промяната " се съгласиха с множеството от предложенията за рационализация на армията. Те поддържаха концепцията за повсеместен обзор на проекти и стратегии, само че подчертаха, че в случай че тези проекти не са реалистични, е по-добре да не се занимават с това, с цел да не бъдат написани пожелания, неподкрепени с готовността на страната и обществото да отделят нужните запаси.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР