Аржентинската звезда Лионел Меси е напълно възстановен и ще играе

...
Аржентинската звезда Лионел Меси е напълно възстановен и ще играе
Коментари Харесай

Меси пропусна мачове на ПСЖ, но ще играе за Аржентина

Аржентинската звезда Лионел Меси е изцяло възобновен и ще играе за националния тим на страната си в международната подготовка по футбол с Уругвай. Той имаше проблеми в коляното и разтежение в бедрото, които го оставиха отвън състава на Пари Сен Жермен за последните два мача в шампионата. Селекционерът на Аржентина - Лионел Скалони съобщи, че хората от екипа му са работили задоволително по самостоятелен проект, с цел да приготвят Меси и да му оказват помощ да преодолее двойния проблем с контузиите.

"Генерално, ние имаме вяра, че Лео Меси е в положително положение ", сподели още Скалони преди двата мача на аржентинците с Уругвай и Бразилия. - Лео желае да играе и аз също желая той да играе за нашия тим ".

В последно време излизат непрекъснато информации, че Меси не е благополучен в Париж и завръщане в Барселона е доста евентуално. Но Скалони отхвърли сходни насоки на развиването на обстановката. Отделно от това, звездата си потегли от Париж по-рано от останалите национали състезатели. "Ние поддържаме положителни връзки с Леонардо, генералният управител на ПСЖ. Тяхната реакция е разбираема, откакто Меси прекарва много време към този момент в националния тим. Но няма никакво подозрение, че ние не сме нарушили разпоредбите и той е тук с оторизацията на клуба. Това постоянно е било проблем за европейските клубове, само че дистанцията сред Европа и Южна Америка не може да се редуцира, сподели още треньорът.

Аржентина е на 2-ро място в единната квалификационна група на континента на 6 точки след водача Аржентина след 11 мача. Очакванията са и двата тима да попаднат в топ 4, които се класират непосредствено. Петият тим играе междуконтинентален плейоф. Тимът на Скалони е към този момент 25 мача без проваляне, завоюва Копа Америка и продължава да господства от средата на 2019-а насам.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР