Аржентинската сексбомба Уанда Нара оцени половинката си Мауро Икарди на

...
Аржентинската сексбомба Уанда Нара оцени половинката си Мауро Икарди на
Коментари Харесай

Сексбомба оцени мъжа си на 200 млн. евро /снимки/

Аржентинската сексбомба Уанда Нара оцени половинката си Мауро Икарди на 200 милиона евро. Толкова съгласно нея би трябвало да платят мераклиите, с цел да имат нападателя на "Интер " в състава си.
Освен брачна половинка и майка на детето му, Уанда, е и сътрудник на футболиста и несъмнено се оправя добре с тази си роля, тъй като му прави невероятна реклама даже и единствено с наличието си до него.
24-годишният футболист прави необикновен сезон в "Интер ", като не стопира да бележи и интерес към него несъмнено не липсва.
"Мауро е основен състезател за всеки тим. Има доста топклубове, които се интересуват от него. Дори са повече, в сравнение с пишат в пресата. Цената му е не по-малко от 200 милиона евро и тя не би трябвало да плаши никого.
Ако някой я извади, то Мауро ще реши дали да одобри трансфер. Харесва ми ролята на негов сътрудник, тъй като по този начин нищо не излиза отвън рамките на фамилията. Когато той вкарва по 4-5 гола договарянията стават лесни ", споделя Нара пред "Кориере дело Спорт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР