Аржентинската полиция претърси къщата и офиса на лекаря на Диего

...
Аржентинската полиция претърси къщата и офиса на лекаря на Диего
Коментари Харесай

Разследват лекаря на Диего Марадона

Аржентинската полиция претърси къщата и офиса на лекаря на Диего Марадона по съмнение за преднамерено ликвидиране, като част от напъните на управляващите да проверяват гибелта на именития футболист, който умря на 60 години предходната седмица в къща в град Тигре, съобщи CNN.

В хода на следствието, ръководено от прокурор Джон Броярд, са конфискувани документи и телефонни устройства на доктор Леополдо Луке, а в събота три от дъщерите на Марадона – Далма, Джанина и Джана – са дали показания в съда. До момента на никого не са повдигнати обвинявания във връзка със гибелта на татко им.

„ Знам какво направих. Знам по какъв начин го направих. Абсолютно съм сигурен, че стореното от мен бе най-хубавото за Диего, най-хубавото, което можех “, счита Луке, представен от „ Асошиейтид прес “. По думите му емблематичният състезател неколкократно го е изритвал от вкъщи си по време на визитация и е бил доста сложен пациент.

По-рано този месец Марадона претърпя сполучлива интервенция поради кръвен съсирек в мозъка, след която се възстановяваше в дома си. В предходната сряда той умря в резултат на сърдечен удар, а десетки хиляди почитатели се стекоха пред ковчега му, с цел да се сбогуват.

Аржентина разгласи тридневен печал в чест на Марадона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР