Аризона започва да се обръща в полза на Тръмп, съобщи

...
Аризона започва да се обръща в полза на Тръмп, съобщи
Коментари Харесай

Б. Цеков: Тръмп започва да обръща Аризона

Аризона стартира да се обръща в интерес на Тръмп, заяви в профила си в обществената мрежа анализаторът Борислав Цеков,  който е от учредителите на „ Европейско Тръмп общество “ и създател на книгата " Доктрината Тръмп ".

Докторът по конституционно право напомня, че в случай че сегашният президент успее да завоюва Пенсилвания, Джорджия и Аризона, успеха ще е негова.

Крадат изборите, безапелационен е Цеков във връзка нарушавания на вота в някои щати.


" Две положителни и една неприятна вест. Лошата е, че изборите в Съединени американски щати замязяха на избор в някоя бананова република.

Флагрантни фалшификации в щатите, ръководени от демократите. Авторитетната организация Project Veritas пусна видеозапис на пощенски служинел от Уисконсин, който свидетелства, че в е бил заставен от началниците си да в деня след изборите да поставя пощенско клеймо от 3 ноември, т.е. все едно са подадени в период, и да изпраща с експресна пратка хиляди бюлетини за Байдън до изборната комисия. Те са подавани даже и от името на от дълго време умрели хора. Не се позволяват наблюдаващи на броене и прочие Същото е и в Мичиган. Крадат изборите. В Уисконсин ще има наново броене и нещата може да се извърнат - това ще стане ясно през идващите 2 месеца ", разяснява Цеков.

" Първата добра вест обаче е, че сега тези два щата са без значение, тъй като Аризона стартира да се обръща, както чакаха в щаба на Тръмп. Повтарям, Аризона стартира да се обръща.

В продължение на 2 дни локалните управляващи там бяха оповестили резултати въз основата на 84% броене, при което Байдън имаше ок. 170 хил.гласа преднина. Преди три часа оповестиха още 2% от гласовете, които са преброени (вече общо 86%) и тази преднина се стопи със 100 хиляди гласа. Към момента Байдън води единствено с 69 хил.гласа, а следва да се проброят още 14% от подадените гласове. Тези оставащи гласове са основно подадени по пощата в изборния ден или предния ден. И тук е спецификата в Аризона - по пощата в изборния ден или директно преди него гласоподават най-вече републиканците. Демократите са дали своят вот много по-рано. Тези гласове идват най-вече от твърдо червени окръзи, както и от предградията на Финикс, които са също червени. Ще аидим дали ще са достатъчнида стопят преднината на Байдън. Ако Тръмп успеее да завоюва Пенсилвания и Джорджия (Сев.Каролина към този момент е бетон), и обърне Аризона, то успеха ще е за него. Притесненията са от машинациите. Но нищо не е завършило ", споделя още Цеков.

" Втората добра вест е, че републиканците резервират болшинството си в Сената и ще усилят наличието си в долната камара. За сравение, през 2016 година Тръмп завоюва с изключение на Белия дом още и болшинствата в Сената и долната камара. Няма синя вълна, каквато предвиждаха доста от американските социолози.

Тръмп печели исторически висок избор за Републиканската партия, нечуван от времената на Никсън и Рейгън. Рухва митът, че малцинствата са против него.

Подкрепата от латиноси и афроамериканци е удвоена спрямо 2016 година, а изборите във Флорида са най-голямото доказалство, за рухването на митът за " расиста " Тръмп против който били малцинствата. Същото се отнася и до работническата класа и белите дами от предградията - по-висока поддръжка от предните избори.

Очакват ни напрегнати дни до оповестяването на окончателните резултати в Пенсилвания, Джорджия и Аризона. Добавям и Невада, където разликата в този момент е единствено 7800 гласа, а Тръмп има повече електорален запас.

Не слушайте какво приказва тази или онази медия. Битката е на терен. Към този час на 5 ноември, нито Байдън, нито Тръмп могат да се считат за сигурни спечелили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР