Ариана Гранде за малко да се окаже в компанията на

...
Ариана Гранде за малко да се окаже в компанията на
Коментари Харесай

Луд фен атакува Ариана Гранде

Ариана Гранде за малко да се окаже в компанията на натрапен посетител. Вманиечен почитател на певицата измежду бял ден е съумял да мине през защитата на парцела й, с цел да стигне до входната врата на звездата, на която учтиво почукал. Според анонимни източници за „ TMZ “, младият мъж обаче бил посрещнат от домоуправителя, който се обадил в полицията. Властите се отзовали бързо, а по време на ареста младежът се е изплюл по чиновниците на реда. В джоба на момчето била открита любовна записка, на която имало и упътвания по какъв начин се стига до дома на Гранде. Лудият почитател бил спретнат по обвинявания за влизане с щурм и телесни повреди - вследствие на плюенето. След случая младата звезда и майка й са подали молба за ограничаваща заповед против „ похитителя “.

Напоследък Ариана няма шанс. Само преди две седмици тя стана жертва на телефонна „ смешка “. Полицейски патрул беше изпратен до дома й, откакто в районното получили предизвестие за престрелка – всичко, за благополучие, било машинация. Това обаче се случва за повторно и чиновниците на реда са почнали следствие по случая.

Междувременно се разчу, че Гранде е намерила идната си обич. Отново от „ TMZ “ предадоха, че новото гадже на певицата е младият брокер на недвижими парцели Далтън Гомес и двамата в действителност излизат от известно време. Двойката е била видяна в последно време да интимничи на обществени места и съгласно почитателите на Гранде в този момент двамата са се изолирали дружно в дома на певицата. Звездата качи няколко фотоси в Инстаграм, на които почитателите й настояват, че точно Далтън участва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР