Арестуваният за отправени заплахи към министри, магистрати, полицаи, кметовете на

...
Арестуваният за отправени заплахи към министри, магистрати, полицаи, кметовете на
Коментари Харесай

Червения пират упражнявал тормоз от години и над близки и познати

Арестуваният за отправени закани към министри, магистрати, служители на реда, кметовете на Сливен и Котел е упражнявал тормоз от години и над близки и познати. Това потвърдиха хора от Сливен, които познават Илко Захариев. Те отхвърлиха да бъдат записани, опасявайки се за сигурността си.

Илко Захариев е приключил Природоматематическата гимназия в Сливен през 2009 година. Всички, които желаеха да останат анонимни, го разказват като извънредно образован, интелигентен и комбинативен, само че със податливост към уплахи и фиксации. 

В друго време след завършването на гимназията сполучливо е кандидатствал в разнообразни висши образователни заведения в страната и чужбина, само че не е приключил нито едно от тях. 

Градацията на заканите стартира от най-близкото обграждане, следва уголемение на кръга и по този начин доближава до най-високото равнище. 

Заплахи е оправял и към гимназията, в която е учил, потвърдиха от управлението, като прецизираха, че са изпратили сигналите към полицията.  

Вече стана ясно, че на локално равнище са отправяни закани към кметовете на Сливен и Котел, общински съветници, служители на реда. Голяма част от тях са свързани със закани за физическа кавга. 

В Районната прокуратура - Сливен има формирано дело и по случая и се води следствие. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР