Арестуваният убиец на затворника от от Смолян, чийто труп беше

...
Арестуваният убиец на затворника от от Смолян, чийто труп беше
Коментари Харесай

Любовник убил от ревност пандизчията Гривнев

Арестуваният палач на пандизчията от от Смолян, чийто мъртвец беше открит в гората край Смолян по сюжет съвсем като "Дяволското гърло ", е неговият ухажор, оповестява "Телеграф ".
Задържаният Венелин Трампов е почнал любовна връзка с жертвата Георги Гривнев, до момента в който лежат дружно в пандиза.
24-годишният Венелин и съвсем двойно по-възрастният от него Георги се сближили, до момента в който лежали зад решетките. В деня на освобождението си 41-годишният мъж потърсил приятеля си и се уговорил да се срещнат.
С Венелин обаче бил и неговият другар Марин Терзийски. Това ядосало доста Георги и почнал скандал на основата на ревността, издадоха от обвиняването. Двамата се сбили, а Венелин удушил Гривнев, стисйаки го крепко за гушата до степен на счупвчване на подезичната кост.
После дружно с Марин пренесли тялото на към 4 км в гората, съблекли го по слипове и го покрили с борови клончета. "Мотивите за убийството са както от персонален темперамент, по този начин и от користни цели ", сподели прокурор Деянов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР