Арестуван е граничен полицай на ГКПП “Лесово при акция на

...
Арестуван е граничен полицай на ГКПП “Лесово при акция на
Коментари Харесай

Ново тежко престъпление на „Лесово“. Задържан е униформен, жена му се оказа известно лице

Арестуван е граничен служител на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Лесово ” при акция на отдел “Вътрешна сигурност ” в четвъртък вечерта, написа NOVA. Полицаят е хванат за присъединяване в канал за крадени коли. Арестът е станал в миг, в който той е опитал да изкара от страната два първокласни крадени автомобила.

Към този миг колите се откарват към Елхово. В елховския арест е и арестуваният чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тепърва се прецизира има ли други забъркани чиновници на системата на Министерство на вътрешните работи в канала за трафик на коли и кои са те. По непотвърдена информация се ревизира връзката на арестувания с други негови сътрудници от “Капитан Андреево ”.

Уточнява се още какъв брой крадени автомобила от страната са били изкарани незаконно и какъв брой време продължава тази активност. До момента за задържания служител на реда, не е имало данни за присъединяване в престъпни закононарушения. Той е от Бургас, а брачната половинка му почитан шеф на бургаско учебно заведение.

В първите дни на месец ноември на същия граничен пункт служител на реда Петър Бъчваров бе погубен по време на промяна. По него бе открит огън от турска територия, а още първият изстрел бе съдбовен.

В четвъртък стана ясно, че до дни се чака присъда за виновниците, които сега са в арест в Турция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР