Арда подготвя сериозен входящ трансфер, пише Тема Спорт“. Кърджалийци са на

...
Арда подготвя сериозен входящ трансфер, пише Тема Спорт“.
Кърджалийци са на
Коментари Харесай

Арда отмъква звездата на Ботев

Арда приготвя сериозен входящ трансфер, написа „ Тема Спорт “.

Кърджалийци са на път да привлекат нов нападател от Първа лига.

Става въпрос за звездата на Ботев (Враца) Браян Переа.

30-годишният колумбиец има 9 гола и 3 асистенции този сезон в елита, в 25 мача. Той пристигна под Околчица през януари 2022-ра, като неотдавна преподписа до юни 2025-та. За да го привлекат, сините ще платят трансферна сума.

Така те направиха и през зимата с нападателя на Берое Абубакар Тунгара, плащайки откупната му уговорка. Интересът на Арда към някогашния футболист на Лацио Браян Переа е още от зимата, когато врачани са отклонили една оферта на сините, с вярата да го продадат в чужбина за повече пари. Переа е в радарите и на клуб от Саудитска Арабия.

Кърджалийци от много време нямат проблеми с финансирането и са склонни да заплащат за нови попълнения.

През лятото изтича наемът на Ласана Н‘Диай и той ще би трябвало да се върне в ЦСКА Москва, от кое място бе преотстъпен на Арда през февруари 2022 година.

На полусезона сините се укрепиха в предни позиции с Преслав Боруков, само че той по този начин и не съумява да се наложи и утвърди. В лагера на кърджалийци желаят разчупен нападател, какъвто несъмнено е Браян Переа, който може да работи и зад тарана.

Наскоро сините оповестиха, че гласоподават доверие на старши треньора Александър Тунчев до края на сезона. Той има контракт за още една година, само че не е изключено след края на сезона да се стигне до смяна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР