Architects идват за концерт в България на 27 юли като

...
Architects идват за концерт в България на 27 юли като
Коментари Харесай

Метълкор вълната Architects за първи път в България

Architects идват за концерт в България на 27 юли като част от поредицата концерти на Fest Team, която се организира това лято на пристанището в морския град в партньорство с Културно-масова активност и с поддръжката на Община Бургас. Билетите със стартова цена 66 лева влизат в продажба в петък в мрежата на.

С тази нова дата и Architects като хедлайнер и дружно с всички останали настоящи имена от международната сцена в програмата за, събитията в Бургас го трансформират в точката на шупване това лято освен за меломаните в България, само че и за задграничните посетители на града.
-->


Сред плануваните ивенти в Бургас това лято публиката елементарно може да открие музика от съвсем всяко модерно настоящо течение – от блестящото електро диско през инди попа, от арт рока през електро-индустриалния рок до крайните представители в тежкия род – метълкор колосите Architects, които са последното попълнение в програмата.

Създадени през 2004 от двамата братя близнаци Dan и Tom Searle в Брайтън, Англия, Architects, с няколко награди Kerrang! и редуващите им се ембиънт китарни пасажи и чисти вокални хармонии с интензивни сола и нападателни вокали, са безспорно събитие на международната метъл сцена. Миналата година английската петорка извади своя десети албум „ the classic symptoms of a broken spirit “, който надскача в музикално отношение всичките им албуми до момента и се занимава с мрачни обществени тематики, само че по закачлив метод. Той е доста по-индъстриъл и електронен от останалите, а текстовете са метафизичен - за това, което предизвикваме на планетата си, за груповата контузия и какъв брой е мъчно от време на време да погледнеш два метра по-далеч от носа си.

Метълкор събитието на годината е морско - Architects в България на 27 юли 2023 – е във фейсбук е. Продажбата на билети за концерта на Architects в Бургас започва в петък в 11:00 сутринта - извънредно за членовете на Fest Club на цени от 66 лева В всеобща продажба влизат и промоционални билети от 77 лева в мрежата на.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР