Арбитражният съд в Москва по молба на АНО ТВ-Новости, основател

...
Арбитражният съд в Москва по молба на АНО ТВ-Новости, основател
Коментари Харесай

Московският съд запорира активи на руския филиал на Google за още 500 млн. рубли

Арбитражният съд в Москва по молба на АНО " ТВ-Новости ", създател на телевизионния канал RT, е наложил запор върху всички парични средства (включително и тези, които ще постъпват единствено по банкови сметки), както и върху цялото движимо и недвижимо имущество на съветското дъщерно сдружение на " Google ", ООО " Google ", на стойност 500 млн. рубли, оповестява ресурсът Forbes.ru, като се базира на правосъдното решение от 17 май.

В желае, подаден от TV News, съгласно който са подхванати краткотрайни ограничения, се желае Гугъл Ireland Limited, Гугъл LLC и Гугъл LLC да бъдат задължени да възстановят достъпа до блокираните канали на RT в YouTube. Ищецът изиска също по този начин да събере правосъдна санкция, ако ответникът не извърши правосъдното решение.

Ден по-рано съветската конструкция на Гугъл разгласи, че възнамерява да подаде молба до арбитражния съд за оповестяване на личния си банкрут. Дружеството съобщи, че от март насам е " очаквало личния си банкрут и невъзможността да извърши паричните си отговорности ". Според пресслужбата на Гугъл запорът на банковата сметка на съветското поделение е направил невероятно действието на офиса, в това число задържането на чиновници и изплащането на заплати, заплащането на снабдители и реализатори, както и осъществяването на други финансови отговорности.

Преди това активи на Гугъл на стойност 500 млн. рубли бяха запорирани в границите на сходни правосъдни каузи, заведени от телевизионната компания NTV и GPM Entertainment TV, член на " Газпром-Медия ". През декември предходната година Гугъл беше санкциониран със 7,22 милиарда рубли в Русия за това, че неведнъж не е премахвал материали, чието разпространяване е неразрешено в Русия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР