Apple заяви, че очаква по-малко доставки на iPhone 14 Pro

...
Apple заяви, че очаква по-малко доставки на iPhone 14 Pro
Коментари Харесай

Apple ще забави доставките на iPhone 14 Pro и iPhone Pro Max

Apple съобщи, че чака по-малко доставки на iPhone 14 Pro и iPhone Pro Max от предстоящото по-рано, защото рестриктивните мерки на Covid-19 краткотрайно прекъсват производството във фабриката в Джънджоу, Китай.

Ройтерс заяви през октомври, че производството на iPhone на Apple може да спадне с до 30% в една от най-големите заводи в света идващия месец заради стягането на рестриктивните мерки против Covid в Китай.
-->
Основният цех на компанията в Джънджоу в централен Китай, в който работят към 200 000 души, беше разтресен от неодобрение против строгите ограничения за ограничение на разпространяването на Covid-19, като доста служащи напуснаха обекта.

Отделно Foxconn, благосъстоятелност на Тайван, най-големият производител на iPhone на Apple, съобщи в понеделник, че работи за обновяване на цялостното произвеждане в огромен цех в Джънджоу, Китай, който беше обиден от рестриктивните мерки на Covid-19, и преразгледа надолу вероятността си за четвъртото тримесечие.

Въздействието върху производството идва на фона на обичайно натоварено време за производителите на електроника преди празничния сезон в края на годината. 

Заводът на Foxconn в Джънджоу, в който работят към 200 000 души, създава по-голямата част от новите телефони на Apple, в това число новия iPhone 14.

Икономическата зона на летище Джънджоу в централен Китай слага индустриалния парк от 415 кв. км, който е хазаин на завода, под най-ниското равнище на блокиране на „ статично ръководство “ в Китай до обяд на 9 ноември.

В публично изказване се споделя, че на жителите в региона, на към 16 благи югоизточно от Джънджоу, е неразрешено да напущат дома си и би трябвало да бъдат тествани с PCR един път дневно. Услугите на публичния превоз са спрени и единствено утвърдени транспортни средства се позволяват по пътищата. Други ограничения включват затваряне на офиси, несъществени магазини и услуги.

В края на октомври служащи бяха снимани да бягат от обекта, откакто се оплакаха от отношението и провизиите си посредством обществените медии. Близките градове са изготвили проекти за уединяване на служащи мигранти, които бягат в родните си градове, с цел да предотвратят разпространяването на вируса.

Джънджоу, град с близо 13 милиона поданици, се бори да овладее най-тежкото си огнище от месеци, като в същото време поддържа стопанската система си на  ниво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР