Apple най-официално предупреждава своите служители, че е строго забранено разпространяването

...
Apple най-официално предупреждава своите служители, че е строго забранено разпространяването
Коментари Харесай

За една година са арестувани 12 служителя на Apple за разпространяване на фирмена информация

Apple най-официално предизвестява своите чиновници, че е строго неразрешено разпространението на конфиденциална фирмена информация, в това число и по отношение на проектите за бъдещите артикули на корпорацията.
Bloomberg заяви, че съответното предизвестие е оповестено във вътрешния корпоративен блог на корпорацията.

Добре е известно, че Apple най-внимателно пази в загадка своята корпоративна информация, изключително данните за своите бъдещи устройства. Ако да вземем за пример необятната общност разбере техническите характерности на новия iPhone месец преди неговото излизане, мощно ще се понижи „уау-ефекта“ при презентацията. А това значи, че ще намалее броят на импулсивните покупки и Apple може да не завоюва задоволително. Разбира се, провинилият се в това отношение чиновник би трябвало да бъде осъден допустимо най-строго, в това число и с влизане в пандиза.

В своя формален корпоративен блог Apple написа, че през миналата година са хванати 29 души, разкрили секретна информация, като 12 от тях са задържани. „Тези хора могат да срещнат изключително огромни компликации при търсене на нова работа“ – се споделя в известието, за приключването на което също може да последва съществено наказване, в това число и затвор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР