Apple е сертифицирала ново загадъчно устройство с кодово име A2657.

...
Apple е сертифицирала ново загадъчно устройство с кодово име A2657.
Коментари Харесай

Apple е регистрирала мистериозен мрежов адаптер с iOS

Apple е сертифицирала ново загадъчно устройство с кодово име A2657. Става дума за някакъв тип " мрежов адаптер ", чието заявление за регистрация неотдавна беше подадено във Федералната комисия по връзките на Съединени американски щати (FCC).

За страдание информацията, оповестена в базата данни на FCC, не разкрива всички детайлности за новото устройство на Apple. Продуктът с кодово име A2657 е разказан просто като " мрежов адаптер ". Според документите Apple е показала пример на това устройство на FCC на 22 януари 2022 година. Въпреки че в базата данни на FCC няма изображения на новото устройство на Apple, там са посочени някои от спецификациите му.

Съобщава се, че мистериозният " мрежов адаптер " на Apple има два Gigabit Ethernet интерфейса, Wi-Fi и Bluetooth безжични модули, NFC модул и USB Type-C порт. В документите се споделя още, че устройството се предлага с 1,5 GB RAM и 32 GB памет. Втората версия на това устройство има Lightning порт вместо USB Type-C и 1GB RAM.

Въз основа на оповестените данни, устройството работи с фърмуер 19F47, който е ранна вътрешна версия на iOS 15.5. Въз основа на това може да се допусна, че хардуерът е основан на чипа Apple A13 Bionic, сходен на този, употребен преди този момент в мониторите Studio Display.

Освен обстоятелството, че FCC е тествала устройството с MacBook Pro и Mac, за момента не се знае нищо за новостта. Струва си да се означи, че узаконяването от FCC към момента не значи, че Apple ще пусне продукта A2657 на потребителския пазар. Ако това се случи, устройството евентуално ще се трансформира в мрежов хъб за потребителите на компютри и преносими компютри на Apple или в нова версия на маршрутизатора AirPort.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР