Апелативният специализиран наказателен съд гледа мярката за неотклонение на собственика

...
Апелативният специализиран наказателен съд гледа мярката за неотклонение на собственика
Коментари Харесай

Собственикът на ТАД Груп отказа коментар за новите доказателства по делото

Апелативният профилиран углавен съд гледа мярката за неотклонение на притежателя на " ТАД груп " Иван Тодоров. Прокуратурата упорства той да бъде върнат в ареста, отбраната пък апелира избраната му от по-долната инстанция гаранция от 100 000 лева

Вижте повече детайлности в директното включване на репортера ни Иво Никодимов, който следи делото.

Прокуратурата внесе нови доказателства, а самият Иван Тодоров пристигна в съда дружно с юриста си и се срещна с тях. След това, очевидно обезпокоен, той напусна постройката, като се опита да избегне срещата с публицистите. Собственикът на " Тад Груп " отхвърли да дава отговор на въпросите.

Адвокатите на Тодоров ще упорстват Апелативния съд да не му дефинира мярка за неотклонение, тъй като съгласно тях, не може да се направи обосновано съмнение, че той е подбудил служителя си Кристиян Бойков да копира данни от Национална агенция за приходите и да ги популяризира в медиите.

Според прокуратурата обаче, това е тъкмо по този начин и даже е имало изнудване на компании с техни персонални данни от " Тад Груп ". Последната дума има съдът, делото се чака да стартира следобяд.

Очаквайте детайлности в идващите излъчвания " По света и у нас ".
 Спецпрокуратурата разгласява доказателства против Спецпрокуратурата разгласява доказателства против "ТАД груп " (СНИМКИ)
От Спецпрокуратурата показаха за медиите елементи от доказателствения материал, събран в хода на следствието против "ТАД груп ". Уточнява се, че това...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР