Апелативният съд в Бургас потвърди решението на окръжните магистрати в

...
Апелативният съд в Бургас потвърди решението на окръжните магистрати в
Коментари Харесай

Екстрадираме в Русия секс гуруто Митрадевананда Свами



Апелативният съд в Бургас удостовери решението на окръжните магистрати в морския град за екстрадицията на съветския жител Митрадевананда Свами, оповестиха от съда.

Чужденецът бе арестуван при започване на лятото по искане на съветските управляващи. Свами е търсен за закононарушения против лица, ненавършили 14 години. Причинявал им физически и душевен премеждия.

Мъжът е апетитен и за водач на престъпна група, основана за набиране на дами от Русия, Украйна и Беларус през интернет. Момичетата са принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с лицето, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират в Европа, Съединени американски щати и Мексико.

Апелативен съд - Бургас не почете жалбата на търсения Свами, които твърди, че наказателното гонене против него в Русия е по отношение на политическите му и религиозни убеждения. Становището на нашите магистрати е, че закононарушенията, за които се желае екстрадицията, не се считат за политически, нито за военни. Имало и гаранции от Генералната прокуратура на Руската федерация за неприкосновеността на Свами и не са налице учредения да се реши, че има риск да бъде осъден поради своите религиозни или политически убеждения.

Съдът удостовери и мярката за неотклонение "задържане под стража ", взета по отношение на Свами, която ще е в действие до фактическото му предаване на правосъдните управляващи в Русия. Решението не предстои на обжалване и протестиране.



Сн. Twitter
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР