Апелативният съд в Атина постанови доживотен затвор за българина Станислав

...
Апелативният съд в Атина постанови доживотен затвор за българина Станислав
Коментари Харесай

Изродът, който уби дъщеря си и разчлени телцето й, получи доживотна присъда

Апелативният съд в Атина постанови пожизнен затвор за българина Станислав Бакърджиев за гибелта на 5-годишната Ани. Случаят от 2015 година провокира мощни реакции в Гърция поради жестокостта на осъщественото от бащата закононарушение и разчленяването на натрупа, оповестява БНР.

Съдът не одобри никакви смекчаващи виновността условия и осъди Станислав Бакърджиев на пожизнен затвор за съзнателно ликвидиране, подигравка с мъртъв човек и потребление на оръжие. Заедно с бащата е наказан на 9 години затвор и Насиф Ахмедов, който е помагал за изтриване на следите от убийството. Майката на 5-годишното дете беше приета за почтена и освободена. Защитата се опита да убеди магистратите, че бащата Бакърджиев не е направил убийството, само че доказателствата на специалисти изрично потвърдиха виновността му за гибелта на дребната Ани.

Съдът не уточни в кой затвор ще бъдат настанени двамата наказани българи заради боязън от митинги на жители. Двамата споделиха, че са подложени на мощен напън и безчинство от други пандизчии по време на прекараните до момента години в пандиза, като възмездие за убийството на детето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР