Антони Тренчев щял да съди българската държава за милиард долара.

...
Антони Тренчев щял да съди българската държава за милиард долара.
Коментари Харесай

Топ анализатор разкри къде са се „изсулили да живеят“ босовете на Nexo: Бият се в гърдите, но…

Антони Тренчев щял да съди българската страна за милиард $. Какъв патриот. Това написа в профила си в обществената мрежа политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари, откакто е изгледал интервютата на съоснователя на Nexo от неделния ден.

Тренчев се включи в ефира на разнообразни малките екрани, а държанието му говореше какъв брой обиден и обезпокоен е от цялата обстановка и следствието против компанията му. Той даже си разреши да се държи извънредно жестоко с почитан публицист като Светослав Иванов, което втрещи феновете.

Алгафари пък се възмути освен на държанието на съоснователя на Nexo, само че и на доста от нещата, които е споделил. Политическият пиар и анализатор запита, като Тренчев се бие по този начин в гърдите, че е патриот, къде си заплаща налозите, от големите доходи на криптогиганта.

„ Защо създателите на компанията се изсулиха да живеят в страна, която дава поданство против солидна вноска в стопанската система ѝ, а не са в парадайса на IT- технологиите, като Съединени американски щати, Европейски Съюз и Китай? “, пита още Алгафари.

Ето какво тъкмо написа той в профила си в обществената мрежа:

„ Приятели,

изгледах дългите участия на създател на новаторска компания с български корени по разнообразни медии. Впечатлен съм!

Най-добрите IT- експерти работят за тази компания. Третоешалонни чиновници на световната компания отделят бонусите си или две, три свои заплати с цел да финансират политическа партия, налагаща машинното гласоподаване в България.

Обработката на резултатите не става с ръчно преброяване, а със програмен продукт, т.е посредством IT- експерти. Когато се върна гласуването посредством книжен притежател и броенето на машинното гласоподаване ръчно, стотици хора излязоха на площад в София недоволни от този избор на законно определените народни представители на Република България.

Тези млади, умни и изобретателни хора решиха, че волята им на стотици експерти и IT- експерти, като тях,са по-важни от гласовете на практикуващите други специалности, пенсионерите и по-малко грамотните от тях?

Защо създателите на компанията се изсулиха да живеят в страна, която дава поданство против солидна вноска в стопанската система ѝ, а не са в парадайса на IT- технологиите, като Съединени американски щати, Европейски Съюз и Китай? След като те са девствено почтени, за какво не са в страни членки на Европейски Съюз, където правото е на най-високо равнище и там да защитят себе си, чиновниците си и платформата си?

Защо никой не попита тези патриоти и родолюбци, къде заплащат налог облагата и дивидентите си? Предполагам, че е в стопанската система на България? Ама единствено допускам.

Твърди в изказванията си този интелигентен и образован предприемач, че сме ръководени от тайфа бандити. Дали някой от управлението на тази новаторска полу-банка, полу не, не е бил част от ръководството на страната ни? Само да припомня, че Република България се управлява от Народното събрание и народните представители са ръководителите на страната.

Много се зарадвах като чух от този интелигентен мъж, че са дарили цели два милиона за украинците. Много похвално дело. И да попитам, откакто са толкоз милозливи по отношение на нещастието на украинския народ, какъв брой подариха на българите изпаднали в злощастие от управлението на шайката бандити?

Щял да съдят българската страна за милиард $ този патриот. Предполагам, че е задоволително интелигентен с цел да знае, че като осъди българската страна, не шайката от бандити ще заплати сумата, а жертвите на шайката ще изпразнят джобовете си. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР