АНТОН ПЕТРОВ, Председател на УС на БАМИДнес отново посрещаме Деня

...
АНТОН ПЕТРОВ, Председател на УС на БАМИДнес отново посрещаме Деня
Коментари Харесай

Ден на металурга! Антон Петров: Създавате новото бъдеще!

АНТОН ПЕТРОВ, Председател на УС на БАМИ

Днес още веднъж посрещаме Деня на металурга внеобичайна епидемиологична среда, която не разрешава тържествено да проведемнационално честване.

Но остава традицията на този ден да отчетемуспехите, да отдадем заслужена респект и благодарност на хилядите български металурзи и цялата металургична общественост за техния потребен труд и принос в постигнатите триумфи.По случай Деня на металурга приемете от Управителният съвет на Българската асоциация на металургичната индустрия и от мен,като негов ръководител, откровени пожелания да бъдете здрави, сполучливи, да градите сегашното и бъдещето на българска металургия.

Светът се трансформира, отговорностите на индивида да опазва природата порастват, условията към производителите на метали се усилват.И ние би трябвало да отговорим на това предизвикателство, да произвеждаме повече метали, с високо качество, с нова добавена стойност. Защото „ зеления преход ” изискватова, нужни са метали за реализиране на въглероден неутралитет и цифровизация.

Българската металургична промишленост е част от този развой, осъзнава своя капацитет и отговорност към бъдещето.

Гарант за това са милионите вложения за стабилно развиване и сполучливия мениджмънт, само че най-голям е приносът на работещите хора, на металурзите и целия инженернотехнически състав. Те са носители на триумфите през днешния ден, те основават новото бъдеще.

Поздравления за Вашия виновен труд, за високия професионализъм и отдаденост на специалността „ металург ”.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР