Антон Кутев, бивш говорител на служебните правителства на Радев, обяви,

...
Антон Кутев, бивш говорител на служебните правителства на Радев, обяви,
Коментари Харесай

Говорителят на Радев разтресе държавата: Кирил Петков стана министър по Пътя на Копринката

Антон Кутев, някогашен представител на служебните държавни управления на Радев, разгласи, че е безспорна резонна процедура – Копринков да прави описи, след това ги представял на Радев, след това правели инспекции в ДАНС и след това съответните хора били издигани по върховете на държавното ръководство.
„ И Кирил Петков е минал през ръцете на Копринков, с цел да стане министър. И той е бил в описите, които Копринков показва на президента за назначение по времето на служебните кабинети. Така че, сигурно Кирил Петков е минал по „ Пътя на Копринката “, с цел да стане министър.
Това разгласи пред Българска национална телевизия Антон Кутев, представител на последните две служебни държавни управления на Румен Радев по отношение на информациите, че Николай Копринков, като вътрешно-политически секретар на президента, е изготвял описи с хора, които е представял на президента за назначение на властови позиции.
Кутев не отхвърли, че по списъцитте на Копринков са назначавани министри, регионални шефове и дори се учуди, в случай че Кирил Петков би могъл да е назначен по друга линия, а не посредством листата на Копринков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР