Антоанет Пепе изживява страхотна любовна приказка с Иво Карамански -

...
Антоанет Пепе изживява страхотна любовна приказка с Иво Карамански -
Коментари Харесай

Като принцеса: Вижте къде Иво Карамански заведе Антоанет Пепе

Антоанет Пепе изживява страхотна любовна приказка с Иво Карамански - младши. Двамата оповестиха връзката си тъкмо при започване на годината и наподобяват все по-влюбени и щастливи с всеки минал ден.

В момента звездната двойка се е отдала на пътешествия, като може да се каже, че Иво се отнася към Антоанет като с същинска принцеса. Последната екзотична отмора за двамата беше в Мадрид, а Пепе не пропусна да показа вълненията си около приключенията им там в обществените мрежи. 
                             

Тя показа, че е същински влюбена в Мадрид и че двамата си прекарват повече от добре. Влюбените са отседнали в един от най-скъпите хотели и макар че почивката има е била единствено 3 дни, са съумели да прегледат доста забележителности.

                             

" За първи път посетих Мадрид и съм супер нетърпелива да се завърнем още веднъж и да го опознаем по-добре. Винаги съм си мислила, че Барселона и Валенсия ще ми влязат повече под кожата, само че Мадрид, като че ме плени не по-малко… Отидох в Мадрид без огромни упования, а се оказа, че това един от най-красивите градове, в които съм била. Само за два дни градът ме очарова ", похвали се Пепе. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР