Антицелулитни терапии Тъй като кръвообращението на организма става все по-неефективно

...
Антицелулитни терапии Тъй като кръвообращението на организма става все по-неефективно
Коментари Харесай

Как се поддържа хубава фигура лесно c Е-Фит?

Антицелулитни лечения

Тъй като кръвообращението на организма става все по-неефективно в резултат на възрастта, метода на живот или здравословни проблеми, в региона на кръста, корема и бедрата се образува целулит. Целулитът се появява заради отслaбване на съединителната тъкан. Между кожата и мускулните тъкани се натрупват мастни кафези и предизвикват неравности по кожата.

Тези тъкани могат да се подтикват с по-ниски импулси, повишавайки кръвообръщението и стимулирайки отделянето на насъбраните субстанции от проблематичните области.

Специалните настройки на уреда сполучливо третират признаците на целулита. По време на използването му се усилва потока на течности във вените, артериите, лимфите, а равномерният метаболизъм оказва помощ за пречистването на токсините и нежеланите субстанции, както и за пречистването на клетките и телесната течност. Тoзи натоварен способ се предлага за клиенти, които се борят особено с тези проблеми.

Оформяне на фигурата, стягане

Тази стратегия води до циклична стимулация на мускулите. Организмът подтиква „ Fast ” мускулите си по групи (оптимална мощ на обтягане, краткотрайна, висока консумация на О2, сензитивност, умора). Отчасти подтиква и бавните мускулни групи (по-малка умора). Така получените разтежения се допълват със особено ритмично придвижване, което има отличен резултат с 2-3 тренировки седмично.

 E-fit

Програмата е подобаваща за тези, които не желаят безусловно да отслабнат, а да натрупат мускули. По време на програмата до дълбоките мускули доближават импулси с по-висока периодичност и ширина, тъй че дълбоката мускулатура се включва в работата на мускулите. Дълбочината на импулсите се дефинира самостоятелно според от тренираност, телосложение, пол, възраст.

По този метод се усилва интензитета на тренировките, което е належащо в процеса на непрекъснати тренировки в полза на реализиране на резултат. С помощта на разнообразни уреди (гири, въже, топка, TRX въже и др.) упражненията стават по-ефективни. Отделните детайли би трябвало да се правят в ритъма на импулсите, само че персоналният инструктор безусловно демонстрира упражнението и оказва помощ на посетителите за вярно му осъществяване.

След всяка подготовка мускулите са в тонус, което се поддържа с постоянни визити. Не е за занемаряване и значимостта от вярно хранене, тъй като в случай че го съблюдаваме, резултатът ще е забележим и след няколко тренировки.

Горене на мазнини

Тази стратегия основава стимулация на по-високо равнище благодарение на комбинирана вълна, която с целенасоченото използване на извършения върху меките елементи на тялото усилва потреблението на О2 на клетките, форсира изгарянето на калории и мазнини.

Като допълнение към раздвижването на цялото тяло, интензивната подготовка на избрани елементи на тялото дава предстоящите резултати. Ниската периодичност и ширина на импулсите особено подтиква повърхностния пласт, в който се намират и мазнини, и подтикват метаболизма му. Този тип тласъци не ефектират дълбоките мускули и по този метод програмата се базира на продължителни и динамични придвижвания, които се демонстрират от персоналния инструктор. Тези извършения могат да станат по-интензивни благодарение на степер, тежести за ръце и крайници.

 електромускулна стимулация

Ключът към програмата за загуба на тегло е да се поддържа пулса в границите на зоната за горене на мазнини. Това елементарно може да се управлява благодарение на часовник за сърдечна периодичност, само че опитните персонални инструктори могат да поддържат пулса в границите на вярната зона. Позитивни резултати могат да се видят в границите на месец, изключително в случай че се комбинират със здравословна диета и добавки за горене на мазнини.

Целенасочено оформяне на мускулите

Допълваща като подготовка стратегия за развиване на мъчно разрастващите се мускулни групи. Освен цялостната стимулация на тялото (препоръчва се за реализиране на ускорено кръвообращание) се получава интензивна подготовка на избрана мускулна група по време на 20-минутното занятие. Вариращите стимулации на дълбоките мускули, създавани от уреда E-FIT, обвързван към микропроцесор, с изключение на съсредоточени извършения оказват помощ и за раздвижването на мъчно разрастващи се мускули (ставни контузии, неприятна функционалност на мускулите).

При едностранните спортни дисциплини елементарно се подценява мускулатурата от другата страна. Такъв дисбаланс се получава и в всекидневието, дали поради работа или тъй като е генетично заложено. В разследване на метода на живот без придвижване избрани мускулни групи, изключително поддържащата мускулатур, а в доста случай се съкратяват и заради това могат да се появат деформации в цялостната мускулатурата. За този проблем решение може да е мускулната стимулация, защото целеустремено се работи върху избрани мускулни групи.

; Фейсбук:

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР