Антъни Джошуа изхвърли от ринга световните титли на Олександър Усик

...
Антъни Джошуа изхвърли от ринга световните титли на Олександър Усик
Коментари Харесай

Хърн обясни скандалното поведение на Джошуа след загубата от Усик

Антъни Джошуа изхвърли от кръга международните трофеи на Олександър Усик в тежка категория след провалянето му в реванша предишния уикенд, тъй като е „ изгубил религия в системата “, споделя промоутърът Еди Хърн.

Джошуа беше надвит от Усик за повторно в Саудитска Арабия в събота вечерта, като не съумя да си върне шампионските титли, макар храброто изпитание против украинеца. След като загуби с решение на съдийските карти, прочувственият Джошуа остави разочарованието си да надделее над него и се изправи против членове на екипа на Усик, а по-късно дори изхвърли купите на противника си от кръга, преди да изнесе странна тирада.

Мнозина считат, че британецът е показал пренебрежение да хвърли два от коланите на Усик, само че Хърн се опита да предложи пояснение за своя войник, като допусна, че той е останал отчаян от управителните органи на бокса.

„ Той държи тези колани отдавна и тези управителни органи му постановиха доста такси и му постановиха много задължения “.

„ Мисля, че той е изгубил вярата си в системата и мисля, че вече не се интересува от борби за шампионски колани. Мисля, че той просто желае да се бие за наслаждение и да провокира себе си. ", разяснява Хърн.

„ Разбира се, той искаше да бъде неоспорим първенец, само че най-после остана единствено с разочарованието. Той напусна кръга, тъй като знаеше, че ще направи нещо неуместно. "

„ Така че той се върна на кръга и изнесе тирада...беше чиста страст. Това беше просто от сърце. ", приключи промоутърът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР